Top 30 gaveideer til hende

Har du en kæreste derhjemme som ikke rigtig ønsker sig noget, og er du selv løbet tør for ideer? Så får du her vores top 30 gaveideer til hende. Du er også velkommen til at spørger os til råds på chatten. Kategorien ' Top 30 gaveideer tilhende' byder på en masse forskelligt i en masse forskellige prisklasser. Der er varer som pander og gryder til køkkenet,vaser, stager glas, pynt til hjemmet og der er noget til enhver smag
Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Zone på badeværelset er en populær ting. og med sine flotte rosa farver passer det lige til kæresten eller til din datter som skal flytte hjemmefra. Rosa er en super populær farve som falder i de fleste pigers smag. Vi har udvalgt Rosa farvet badeforhæng, håndklæde og toiletbørste, udvalget er selvfølgelig endnu større og farveudvalget er også stort hvis farven ikke lige passer ind. 

 

Georg Jensen er en gavebod for de fleste kvinder. Netop derfor er vores '' top 30 gaveideer til hende '' kategori fyldt op med smukke gaveideer fra Georg Jensen. Bla. en smuk nøglering, bestik, lysestager og termokanden som er kendt for sine smukke striber. 

 

Er du som far, mand, kæreste træt af de mange parkeringsbøder har vi også udvalgt en stilren og velfungerende p-skive. på den måde spare du penge ved at bruge penge. Vi har udvalgt den moderne og stilrene p-skive fra Jacob Jensen, men du kan selvfølgelig vælge andre p-skiver som vi har på siden.