Top 30 gaveideer til ham

Har du en mand eller kæreste derhjemme som er en af dem som aldrig kan finde ud af at ønske sig noget? Og er du selv løbet tør for ideer? Så får du her vores top 30 ideer til vad en mand kunne bruge. Du er også velkommen til at spørger os til råds på chatten. Kategorien ' Top 30 gaveideer til ham byder på en masse forskelligt i en masse forskellige prisklasser. Der er varer som pander og gryder til køkkenet, en moderne isskraber til bilen, vintermometer, grillknive, ja der er ikke det som du ikke kan få.
Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Den sammenfoldelige isskraber fra Eva Solo, kan foldes sammen til under halv størrelse, så den kan placeres foreksempel i bildøren eller handskerummet. Isskraberen har et blad af hårdt plast til is og en gummikant til at gøre bilruden helt ren. Håndtaget er fremstillet i rustfrit stål.

 

En perfekt gave til en vinelsker. Det elegante vin termometer aktiveres ved enhver let bevægelse. Det slukker selv efter ca. 1 min. Termometeret bruges ved en sænke det ned i vinflaske, så hovedet hvilet på flaskehalsen og selve termometeret ender i vinen. Desiger: Thomas Sandell

 

Lekue bacon og pølsemaker er en perfekt gave til en mand som elsker bacon og som ovenikøbet er nem at rengøre. Det højere låg gør at der også er plads til selv tykke pølser. Tilbered pølser og bacon uden hele køkkenet svines til. Låget sikrer mod sprøjt og lader dampen slippe ud gennem et ventilationshul. Den riflede bund sikrer dræn af overskudsfedt. Til forskel for bacon der altid bliver sprødt i denne maker er det afhængigt af pølsernes fedtindhold om pølserne bliver sprøde. Ved højt fedtindhold bliver pølserne sprøde - ved lavt fedtindhold bliver de mere som kogte pølser. Kan også anvendes til dampet fisk eller grøntsager. 

 

Holmegaard Perfection ølglas, 6 STK. Perfection glassets elegante form og lette vægt, er designet af vinentusiast Tom Nybroe ud fra designfilosofierne – modernisme og funktionalitet. Tåler opvaskemaskine