KNIVBLOKKE - OPTIMAL BESKYTTELSE AF DINE KNIVE

Ligger dine knive løst og sløver hinanden blandt resten af bestikket og kartoffelskrælleren i køkkenskuffen? Hænger de snorlige i størrelsesorden på en smart magnetskinne på væggen? Eller står de lige ved hånden i en elegant knivblok på køkkenbordet?

Vi mener, at knive hører til på en solid magnetskinne eller i en robust knivblok. Skuffen er nemlig et rigtigt dårligt sted at opbevare dine knive, hvis de skal holde længe. Især er knivblokke et godt og forsvarligt sted at anbringe dine knive, når det gælder sikkerhed, tilgængelighed og knivenes levetid.

Hos Grydeguru.dk finder du et væld af praktiske knivblokke fra alle de førende mærker i robuste, elegante og funktionelle designs til enhver køkkenstil. Selvom knivblokken ofte er et overset køkkenredskab, så er den ikke desto mindre et vigtigt redskab, der beskytter knivsbladene, og sikrer at dine knive altid er skarpe.

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

KNIVBLOKKE DER ER EN FRYD FOR ØJET

Med en universel knivblok, der på en og samme tid både er funktionel og smuk på køkkenbordet, har du altid dine køkkenknive lige ved hånden. Særligt er knivblokkene fra Eva Solo en fryd for øjet. Er du til et blankpoleret look, skal du vælge en skråtstillet knivblok fremstillet i sort eller hvidt aluminium, hvor en sammenfoldet harmonika af kvalitets kunststof fastholder alle dine køkkenredskaber. Disse er tilmed lette at rengøre, og kan smides direkte i opvaskemaskinen.

 

Nordic kitchen knivblokken fra Eva Solo er designet som en træstub, der på samme tid både er rå og elegant. Det nordiske designudtryk i hvid eller sort gør, at knivblokken vil kunne passe i de fleste hjem. Knivblokkens udskæringer til knivklingerne går hele vejen igennem knivholderen, så brødkrummer o. lign ikke kan sætte sig fast eller samle sig i bunden. Denne smarte knivblok har plads til otte knive og kan nemt rengøres med en våd klud.

 

Knivblokken fra Global er en design-succes, som vil give dit køkken stil. Denne knivholder er fremstillet i højeste kvalitet, og har plads til 9 knive og et strygestål. Perfekt opbevaring af alle dine Global knive.

 

KNIVSMARTE KNIVBLOKKESÆT

Spectrum knivbloksættet fra Scanpan er lavet med en smart indsats med tætpakkede børster, hvori du kan placere dine knive, som du ønsker. Knivblokkens børster absorberer ikke fugt og er antibakteriel, hvilket giver en fortræffelig køkkenhygiejne. Knivblokkens ydre er fremstillet til dig med en minimalistisk køkkenstil, og består af en knivblok samt en brødkniv, kokkekniv, santokukniv og en universalkniv.

 

Med Brund by Scanpan får du et super lækkert sæt inkl. knivblok. Sættet består af en urtekniv, asiatisk urtekniv, brødkniv, kokkekniv og en lækker knivblok. Knivene har ergonomiske håndtag, der udover, at være gode at holde på, også har en skridsikker belægning, som gør at kniven ikke smutter under brug.

 

Hos Grydeguru.dk har vi et stort udvalg i knivblokke og knive fra alle de førende mærker. Derfor kan du også altid finde en masse gode tilbud på lækkert køkkengrej. Vi tager imod alle forespørgsler, så hvis det du lige står og mangler, ikke er at finde på siden, så er du meget velkommen til at kontakte os.