Global knive & knivsæt

Global knive er fremstillet uden samlinger, hvor skidt kan gemme sig og i det fineste rustfri stål med høj styrke, lang holdbarhed og modstandskraft mod rust og slitage. Håndtaget er hult og afbalanceres ved hjælp af meget fint sand, ligesom i de oprindelige samuraisværd. Knivene laves i Japan. De japanske Globalknive er udviklet med fokus på ergonomi, brugsegenskaber og design. Hvilket gør Global knive og redskaber populære hos både professionelle og amatørkokke.

Gode knive til madlavningen er et must. Global knivene giver dig et skarpt skær og ligger samtidig godt i hånden. Du finder alt fra kokkeknive, brødknive til de mindre grøntsagsknive. Du kan med fordel købe et knivsæt og spare endnu flere penge.

Vi har et stort udvalg, men er der en Global kniv du står og mangler, så send os en mail eller fang os på chatten, og vi vil gøre alt for at fremskaffe din nye kniv.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 61

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 61

Side:
  1. 1
  2. 2

Den rigtige opbevaring af dine Global knive

Det er vigtigt at du opbevare din Global knive rigtigt. Hvis de ligger ubeskyttet i en skuffe bliver de hurtigere sløve og risikere at blive ridset.

Knivmagnet, knivblok eller en taske er de bedste former for opbevaring.

 

Hold dine Global knive skarpe

  • Slib jævnligt dine knive. Du kan selv slibe knivene, hvis du har det rigtige værktøj fx. strygestål, slibesten eller Shinkansen sliberen, der er lavet specielt til Global knive.
  • Skærp knivene hver gang, du går i køkkenet - et par gange på hver side rækker. 
  • Vær opmærksom på at brødknive og andre knive, der kun er slebet på den ene side, ikke må slibes i en knivsliber.
  • Hvis først dine knive er blevet helt sløve, kan du ikke længere selv slibe dem skarpe. find en professionel knivsliber, men husk at oplyse at, Global knive er slebet i en vinkel på 15 grader.

Rengøring af dine Global knive

Put aldrig dine knive i opvaskemaskinen, De mister deres skarphed og du risikerer rust- og syreangreb. Knive skal altid vaskes op i hånden. Vask kniven af lige efter brug, hvis den ligger med indetørret madrester risikere den at få rust og syreangreb.

Hvis din kniv bliver angrebet af syreangreb som resultere i små rustpletter, skal du fjerne dem med det samme med metalpudsemiddel eller wienerkalk, så det ikke sætter sig i dybden.