Riflet Contrast

De hvide rifler kender vi, og de har altid været Royal Copenhagens kendetegn. Med Riflet Contrast hyldes både historien og den moderne nutid. Med Riflet Contrast får du mulighed for at bringe en masse farver ind i dit hjem. Hvert år beriges Riflet Contrast-kollektionen med nye flotte farver, som passer til den mode vi er i på tidspunktet. Krusende blev først designet i 2007 og er stadig populære mere end 10 år senere og med garanti også mange år endnu. Er din yndlingsfarve derfor ikke dukket op endnu, så frygt ej, den er højst sandsynlig på vej.
Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

ROYAL COPENHAGEN-CONTRASTKRUS

For første gang i Royal Copenhagens historie er materialet silikone blevet en del af designet. Silikonen er praktisk, når man skal holde om kruset. Grebet bliver nemlig bedre, dog er silikonen ikke varmeforhindrende, og du skal derfor passe på med at holde om kruset lige efter, at du har hældt kogende vand i. Målet med disse krus er at skabe en serie af originale krus, som matcher boligindretningen i de fleste hjem og som samtidig er moderne. Med Riflet Contrastkrus får du en masse farver ind i dit hjem, som er glade og som giver et helt unikt look. Kruset er 33cl. og 9,5 cm højt, og de mange farver gør det muligt for enhver at finde et krus, der matcher resten af indretningen i køkkenet.


Hvad end du er til kaffe, te eller andre varme drikke, så vil du sætte pris på nogle gode krus, der er nemme at drikke af, og som samtidig er flotte at se på. Ikke mindst, når du har gæster, vil du sikkert være glad for nogle elegante krus, og det er præcis, hvad du får med Royal Copenhagen-Contrastkrus. Disse krus er helt simple i formen og uden nogen hank til at holde i. Det kan være meget forskelligt, hvad folk foretrækker i forhold til hank eller ej, men vi synes helt sikkert ikke, det er nogen ulempe ved lige netop disse krus.


Kast dig derfor over udvalget her på siden i dag, og find de farver, du bare må eje til din samling af krus.


VÆLG SMUKKE KRUS FRA ROYAL COPENHAGEN

Kan du slet ikke få nok af Royal Copenhagen, så kan vi glæde dig med, at vi ud over de populære contrastkrus også har et flot udvalg af krus fra de andre spændende serier som fx blå mega riflet eller hvid riflet. Ligeledes finder du også stel, skåle, kander mm. fra de forskellige serier. Glem dog ikke, at vi også tilbyder mange andre anerkendte brands i vores udvalg. Disse mærker er på hver sin måde din sikkerhed for, at du får fat i nogle lækre kvalitetsprodukter, som du kan have glæde af i årevis. Når du handler hos os, så sørger vi for levering til dig i løbet af kun 1-2 hverdage. Køber du for mere end 449 kr., så giver vi dig fragten med helt gratis. Bestil derfor alt det, du mangler her fra siden i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.