Royal Copenhagen stel

Med et stel fra Royal Copenhagen får du et smukt og tidløst spisestel til hjemmet, som du kan bruge til såvel store som små sammenkomster. Royal Copenhagen er kendt for sine smukke mønstre i den genkendelige kongeblå farve, hvor hver enkelt steldel er håndmalet og derfor helt unik. Det musselmalet Royal Copenhagen stel er forsat et af verdens mest kendte og eftertragtede porcelænsstel.

Hos Grydeguru.dk finder du de mest anerkendte porselænsserier fra Royal Copenhagen. I sortimentet har vi blandt andet det velkendte Musselmalet Riflet stel, der blev designet i 1775 og det populære Blå Mega Riflet stel samt Sort Mega Riflet stel, der er en sofistikeret fortolkning af klassikeren. Desuden har vi også det ekstravagante og enkle Hvid Riflet porcelæn og porcelænsserien Blå Elements, der kombinerer riflerne fra det musselmalede, kanten fra halvblonden og takkerne fra det botaniske Flora Danica stel. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi også serien Stjerne Riflet Jul, der er Royal Copenhagens svar på det traditionelle danske julestel.  

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 261

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 261

PORCELÆNSSTEL I VERDENSKLASSE

I mere end 240 år har Royal Copenhagen fremstillet porcelæn i verdensklasse. Navnet Royal Copenhagen er forbundet med et tidssvarende spisestel og ikke mindst en kvalitetsbevidst livsstil. Derudover er Royal Copenhagen et af de mest luksuriøse og eftertragtede porcelænsmærker, hvor de unikke håndmalede, blå dekorationer fremhæver de smukke former og det fine håndværk. Royal Copenhagen har et stort udvalg af forskellige stel, hvilket gør det nemt at finde et indbydende og smukt stel til dig selv eller en du holder af.

 

Med et stel fra Royal Copenhagen får du et smukt spisestel, der både kan pryde borddækningen til hverdag og til fest, og hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Uanset om du er til det enkle hvide design, det moderne farvede stel, det traditionelle julestel eller det tidløse mønster i blå eller sort, så er Royal Copenhagen et fremragende valg, som du vil sætte stor pris på i mange år frem.

 

TILBUD PÅ ROYAL COPENHAGEN

Royal Copenhagen inviterer dig til at sammensætte forskellige porcelænsstel og skabe din helt egen borddækning. Alt efter din personlige stil og sans for detaljer, kan du blande det nye porcelæn med de gamle klassikere eller vælge at kombinere det hvide med det farvede, som kan give flotte kontraster på et dækket middagsbord.

 

Hos Grydeguru.dk har vi altid masser af gode tilbud på Royal Copenhagen stel. I vores brede udvalg af det anerkendte porcelæn finder du også krus, fade, skåle, kageopsatser og meget andet, hvilket giver dig mulighed for, at matche i hele stelserier eller på kryds og tværs. De populære stel fra Royal Copenhagen er perfekte som julegave, værtindegave, bryllupsgave eller ja, bare som en gave til dig selv, hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse.