Vin og drikkeglas

Siden 1984 har stilrent og unikt stel fra Rosendahl prydet borddækningen i de danske hjem – og det er der god grund til. Produkterne fra Rosendahl kan nemlig karakteriseres som en god kombination af elegance, tidsløshed og funktionalitet, præcis som mange danskere og skandinavere elsker det. Rosendahl har tilmed formået at skabe en rød tråd i brandet, der er genkendelig iblandt de fleste danskere. Den røde tråd kan med andre ord også siges at være Rosendahls mest kendte stel serie, Grand Cru, der med sine karakteristiske riller er letgenkendelig.Glassene fra Grand Cru serien er også Rosendahls måske mest kendte drikkeglas og vinglas. Her på siden har vi derfor samlet et udvalg af glas fra Grand Cru serien samt et mindre udvalg af andre typer glas fra Rosendahl.
Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Rosendahl vandglas

Det enkle design samt størrelsen har været med til at gøre Grand Cru vandglassene utroligt populære. Glassene er nemlig både flotte at se på og nemme at stable i skabet, og derudover tåler de vask i opvaskemaskinen, hvilket gør dem perfekte i hverdagen. Rosendahl Grand Cru glassene fås også andre modeller til forskellige formål - allesammen med samme flotte design. Udover vandglasset findes der både cafeglas, drinksglas og longdrinkglas. Cafeglassene kan rumme hele 37 cl og vil være et godt supplement til vandglassene, så man har glas i forskellige størrelser. Til drinksaftenerne har Rosendahl også to gode bud på fine drinksglas til henholdsvis longdrinks og stærke drinks. Longdrink glasset er eksempelvis perfekt til en flot mojito, mens det almindelige drinksglas er særligt velegnet til whisky eller andre ufortyndede drinks.


Lige så kendt som Grand Cru vandglassene er uden tvivl den flotte vandkaraffel fra samme serie. Karaflen supplementerer vandglassene på fineste vis med de fire riller i glasset, og er derfor en perfekt måde at servere vand til maden. Til vandkaraflen findes der også et låg, der er praktisk, når du har isterninger i kanden.


Rosendahl vinglas

I sortimentet finder du også både Rosendahl vinglas, ølglas, cognacglas og champagneglas – alle fra Grand Cru serien. Alle glassene giver de forskellige drikke de bedste betingelser for at udvikle sig og fremhæve alle aromaer. Til de varme drikke har Rosendahl også lavet et glas, der fungerer perfekt med varme drikke som eksempelvis gløgg. Med den lille hank undgår du at brænde fingrene på din varme drik, og på samme tid bliver drikken præsenteret på fineste vis.


Dæk bordet med Rosendahl glas

Med alle de fine glas fra Rosendahl kan du nemt dække et stilfuldt og elegant bord, når du får gæster i hjemmet eller blot til hverdag. Kombiner dine glas fra Rosendahl og opnå et ensartet udtryk, hvor de fire riller fra Grand Cru serien går igen. Og kan du slet ikke få nok af Rosendahl, kan du med fordel tage et kig på brandets stel lige her.


Køb Rosendahl glas her

Køb nye glas fra Rosendahl lige her og modtag din bestilling i løbet af 1-2 dage. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.