Fade & Skåle

Poul Pava har mange fede serier hvad enten man ønsker hvidt porcelæn eller sort porcelæn. De både på hvidt porcelæn med hvid dekoration og de byder også på hvidt porcelæn med farvet dekoration. Derudover har Poul Pava også skabt en serien til dem der er vild med sort stel. Du kan nemlig få et flot sort porcelæn med hvis dekoration. Fade og skåle er en stor del af bordet når man spiser og derfor må de gerne være flotte og ikke mindst passe godt ind i ens personlige smag, hvilket Poul Pava optimerer dine chancer for med hans store udvalg af både farver og produkter
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Pure Fiends 

Med sine arakteristiske figurer har Poul Pava skabt en hvist kunsterisk univers i samarbejde med Aida. Hele den hvide porcelænsserie består af kaffekop, espressekop, krus, kageopstas, skål, suppetallerken og fladetallerkner i 2 størrelser samt vandglas. 

 

Be Friends

I Samarbejde med Aida har Poul Pava og illistrator Tamara Lara skabt et nyt kunstnerisk univers med deres 13 karakteritiske figurer. Serien '' Be Firends '' er farvelig og skaber mulighed for en fuld borddækning med espressokrus, termokrus, to go kopper, allerkner, fade, karafler, skåle, kageopstas, vaser og en masse andet godt til køkkenet.