Stel

Le Creuset stellet er fremstillet af stentøj i højeste kvalitet. Faktisk så god kvalitet at de lover fem års garanti. Le Cresuet leverer et bredt udvalg af farver som giver dig mulighed for at være kreativ i hjemmet. Samtidig har de en masse størrelser så du kan få et gennemført stel. du kan få dessert tallerkener, middags tallerkener og frokost tallerkener. Du kan få müsli skål og meget mere. De har ( næsten ) ingen begrænsninger. Vi er vilde med de muligheder farverne giver. De er meget funktionelle kan tåle opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser, så når du køber Le Creuset stel får du et nemt håndterligt produkt.
Sorter faldende

Tabel Liste

48 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

48 vare(r)

Kreativivet i hjemmet

Udvalget af farver på Le Creuset´s stel er kæmpe stort. Alene i Danmark er der minimum 9 forskellige farver. i hele verden findes der mere end 120 forskellige farver af det smukke franske stel. Stellet er elegant og de mange farver giver dig mulighed for at være kreativ i hjemmet. Har vi ikke størrelsen eller farven du ønsker er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan forsøge at skaffe varen hjem til dig. Vi er vilde med de smukke farver. Du kan købe en farve til hver person i husstanden eller en fælles, hvis du ønsker det mere enkelt. 

 

Hvis du er til det mere enkelte kan man få Le Creuset i creme farvet og sort så man behøver ikke være til de flotte sprælske farver for at få det elegante og lækre stentøj fra Le Creuset ind i hjemmet. Med Le Creuset i hjemmet er det un din kreativitet der sætter grænser og du kan lave det lige som du vil have det.