Fade & Skåle

Skålene og fadende er fremstillet i autentiske Le Creuset design.Designet blev første gang produceret i 1931. Fadende afspejler det elegante fra det franske. Fadende tåler fryser, ovn og mikroovn så du kan gøre lige hvad du vil med dit fad. Skålene og fadende har en indvendig glassur som gør at fadet/ skålen ikke tager imod farve, lugt eller smag. Skålene kan stables og sparer dig derfor for en masse plads i køkkenet. ydermere findes både fade og skåle i flere størrelser så der er et fad/ en skål til ethvert behov.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Fade med ' håndtag' 

Le Creuset er super smarte. De har nemlig en lille kant/ håndtag hvilket gør det meget nemmere for dig, når du skal have fadet ud af ovnen. Vi er vilde med de små håndtag. Ofte oplever man, at hele ens grydelap kommer ned i maden i forsøgeet på at få ordenligt at i et fad uden håndtag. Men med Le Creusets fade med håndtag er dette ikke et problem. 

 

Fade og skåle som ( næsten ) tåler alt

Fadende og skålene tåler ovn, mikroovn, og grill. Le Creusets skåle og fade tåler fra -18 grader og helt op til +260 grader. Derfor får du fade og skåle uden begrænsninger. De tåler også opvaskemaskine, så når du køber Le Creuset kan du forvente et produkt som du kan stole på, som er holdbart og som ( næsten ) tåler alt.

ydermer får du 5 års garanti - såfremt varen er brugt som beskrevet i brugsfolderen. Dette er også et selvtillidstegn fra Le Creuset som ønsker at sende et budskab om at deres produkter holder lang tid.