Le Creuset stel

Le Creuset er et fransk mærke, der tilbyder lækre kvalitetsprodukter. Le Creuset er hos danskerne mest kendt for sine mange farvede gryder og ikke mindst deres stel i ligeså mange flotte farver. Med Le Creuset i hjemmet, er ethvert måltid en fest. Du kan vælge én farve eller blande alle de kraftige og smukke farver. Le Creuset har alt i pander, gryder, tallerkener, krus, opbevaring og meget mere tilbehør til dit køkken, så med Le Creuset får du mulighed for at gøre dit hjem farverigt hele vejen igennem. Ydermere har de kedler der hyler, som giver en gammeldags og hyggelig stemning.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om Le Creuset

Siden 1925 har Le creuset været et anerkendt firma inden for køkkenudstyr i højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde kaldet Cocotte, som betyder gryde på fransk, var det første produkt, der blev produceret på fabrikken for mere end 90 år siden. Siden har den fået nogle opgraderinger og er i dag kendt for sit ikoniske design og ikke mindst funktionaliteten. Med en Le Creuset-gryde kan du nemlig forvente en levetid næsten lige så lang som din egen. Le Creuset går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du altid forvente et produkt, der vil leve op til dine forventninger til netop dette.


VOLCANIC - DEN FØRSTE FARVE

Inspirationen til den første farve, volcanic, kommer fra den farve der var på gløden, da man smeltede støbejern. Derudover er farven på lava også en stor inspirationskilde for brandet, da gløden fra det smeltede støbejern og lava minder om hinanden. Farven stammer helt tilbage fra de første gryder i 1925 og er i dag deres varemærke.


KÆMPE FARVEUDVALG I LE CREUSET-KRUS

Le Creuset har gennem de mange år tilpasset farver til hvert enkelt land og tid. Det resulterer i, at der fordelt i hele verden findes mere end 120 forskellige farver i Le Creusets produkter. Så har det danske marked ikke lige din yndlingsfarve på lager, kan du måske være heldig og finde den i et andet land. De flotte Le Creuset-kopper med bløde, runde former fås i alle regnbuens farver, og de er perfekte til servering af en lækker kop kaffe eller en varm kop te. Jumbokopperne er fantastiske og rummer næsten en halv liter væske, som du kan varme begge hænder på imens du tager en tår. Alle Le Creuset-krus kan tåle opvaskemaskine, og stentøjsmaterialet er yderst slidstærkt, så du skal ikke være bange for, at kopperne bliver grimme af at komme i opvaskemaskinen igen og igen.


SERVER MADEN I SMUKKE LE CREUSET-FADE

Har du set de flotte Le Creuset-fade her på siden? Heri kan du lave en lækker lasagne, en spændende fiskeret eller du kan servere en portion æbleskiver for dine gæster. Uanset hvad menuen står på, kan du servere det smukt og elegant med et Le Creuset-fad her fra siden. De smukke og blanke farver sætter spræl på serveringen, og ejer du i forvejen stel fra Le Creuset, kan du passende købe fade, der matcher i farverne. Hos GrydeGuru.dk kan du finde flotte fadsæt, hvor du får to forskellige størrelser af fade fra Le Creuset – og holder du godt øje, kan du være heldig at finde fadene til ekstra skarpe priser.


Køb Le Creuset-krus, Le Creuset-fad og Le Creuset-kopper og -tallerkener hos os i dag. Så kan du dække et farverigt bord, man ikke kan blive andet end glad af at se på. Vi er altid klar til at tage imod din ordre, og skulle du have spørgsmål til vores varer eller betingelser, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.