Holmegaard Perfection

Historien om Holmegaard går næsten 200 år tilbage. Det var nemlig i 1823, at anmodningen om at anlægge et glasværk blev sat i værk. Fra Holmegaard finder du både mundblæste og maskinblæste glas efter de fineste metoder og med den største omhyggelighed. Derfor kan du også regne med, at alle glas fra Holmegaard Perfection er fremstillet i utrolig høj kvalitet, der helt sikkert vil stå smukt og elegant på middagsbordet derhjemme.
Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Tom Nybroe som er vinekspert og designer, fik til opgave at designe det perfekte vinglas, deraf navnet Perfection. Det lykkedes ham perfekt med et prisvindende glas, som er karakteriseret ved et knæk på glasset. Knækket er ikke blot den perfekte måde at servere vinen på, men det giver også et elegant udtryk og en unik funktionalitet. Knækket fungerer som skænkelinje, så man får den perfekte mængde vin i glasset, og på den måde opnår den optimale overflade for vinen at udvikle sig på. Glasset fås som hvidvins- og rødvinsglas, ølglas, champagneglas og vandglas hos GrydeGuru.dk.


HOLMEGAARD OG TOM NYBROE

Tom Nybroe har mange titler, og han vil i alle sine designs være kendt for sin perfektionisme. I 2006 fik han opgaven at skabe det perfekte vinglas, hvilket resulterede i en prisvindende glasserie i samarbejde med Holmegaard. Tom Nybroe er meget passioneret og fascineret af alt, der har med vin at gøre. Han er designer, men også arrangør af vinsmagninger og partner i et vinimportfirma. Netop Perfection-serien er glas, der er dejlige at drikke af og som komplimenterer smagen og serveringen af vinen.


VÆLG HOLMEGAARD-GLAS HER

Mangler du nogle nye glas til middagsbordet, bør du ikke gå glip af det smukke udvalg fra Holmegaard Perfection her på siden. Kan du lide at være vært for gæster, så er det sikkert også vigtigt for dig, at borddækningen er flot og indbydende. Naturligvis er det også vigtigt med en lækker og velsmagende menu, men det er aldrig det samme, hvis ikke der også er tænkt over borddækningen og den måde, maden og drikkevarerne bliver præsenteret på. Enhver vinentusiast ved, at vinen smager meget bedre, når den bliver serveret i et flot glas. Med Perfection-glas kan du servere vin, øl og andre drikkevarer på en eksklusiv måde, der vil få dine gæster til at føle, at der virkelig bliver kræset om dem.


Når du vælger dine Holmegaard glas, er det vigtigt at tænke på dine egne behov og vaner. Tyer du altid til hvid- og rødvin er det selvfølgelig oplagt at vælge almindelige Holmegaard rød- og hvidvinsglas, der kan bruges til enhver anledning. Er du i stedet en større vinentusiast, der ikke kan nøjes med to typer vinglas, kan du med fordel også købe Holmegaard Perfection The Bowl glas. The Bowl glassene er det perfekte alternativ til en vinilter, da glassets størrelse lader vinen ilte direkte i glasset. Glasset er desuden et helt oplagt vinglas, hvis du er til de mere komplekse eller unge vine, som netop har behov for iltning. Når vinen hældes op til skænkelinjen, giver du vinen de optimale forhold for at vinens aroma opretholdes og fremhæves.


Perfection glas til dessertanretning

Holmegaard Perfection glas’ flotte design kan nemt udnyttes til yderligere brug. Glassene er nemlig oplagte til anretning af isdesserter eller andre små retter. Du kan eksempelvis bruge dit Holmegaard Perfection Champagneglas til servering af en lækker sorbet som mundfrisker eller dessert for at opnå en enkel og eksklusiv anretning. På samme måde kan dit vandglas eller cocktailglas bruges til dip, grøntsagsstænger eller en simpel forret. Glas til anretning af dessert eller forretter er desuden en perfekt løsning til store selskaber, hvor anretningen skal være en del af en buffet. Glassene skaber nemlig et ensartet og enkelt udtryk på buffetbordet.


Vedligeholdelse af Holmegaard vinglas

Holmegaard Perfection glassene må gerne vaskes i opvaskemaskinen ved max 55 grader. Du kan derfor nemt og hurtigt klare opvasken efter dit middagsselskab eller den helt store fest. Dog er det altid anbefalingsværdigt at vaske glassene op i hånden på traditionel vis, for at sikre et flot shine og undgå at glasset knækker.


Køb dine Perfection Holmegaard glas her

Hos os kan du købe dine Holmegaard glas nemt og hurtigt. Måske står du i samme omgang står og mangler nyt stel eller bestik til bordet? Heldigvis har vi også et stort og flot udvalg af dette fra flere af de allermest populære brands inden for kategorien. Hos GrydeGuru.dk kan du finde alt det, du mangler til at dække et flot og festligt bord. Mangler du ting til madlavningen, kan vi også hjælpe med det, og uanset hvad du beslutter dig for at købe, kan du se frem til levering i løbet af kun 1-2 hverdage. Derudover får du fragten med til skarpe priser, og endda helt gratis, hvis du shopper for mere end 449 kr.