Holmegaard

Glas er en vigtig del af et flot dækket bord og er også en vigtig del af hele drikkeoplevelsen. Det gælder både rød- og hvidvinsglas, ølglas, snapseglas, champagneglas - ja faktisk alle typer glas. Holmegaard laver håndlavede glas, der udtrykker funktionalitet, modernisme og elegance. Vi forhandler Holmegaard serierne Future, Cabernet og Perfection. På den måde dækker vi både dem, der ønsker et blødt og afrundet glas, og dem der ønsker et glas med mere kant og skarphed. Både Perfection og Cabernet glasserien er en fuldendt serie med stort set alt i glas, hvilket også giver en perfekt borddækning både til hverdag og fest.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2

Holmegaard vinglas

Hos GrydeGuru har vi et bredt udvalg af Holmegaard vinglas, vandglas og ølglas i forskellige faconer og med unikke udtryk. Er du til et glas med skarphed og stilrenhed, så er Holmegaard Perfection serien lige noget for dig. Glassene fra serien er karakteriseret ved knækket midt på glasset, der fungerer som hældelinje. På den måde er glasset med til at give vinen de bedste betingelser for at ilte direkte i glasset. Når man hælder til linjen, vil man nemlig opnå den størst mulig overflade for vinen at udvikle sig på. Som sagt er Perfection en fuldendt serie, så du kan både købe glas til rødvin, hvidvin, drinks, vand osv.


PETER SVARRER SOM DESIGNER

Peter Svarrer er også kendt under navnet lysets mester. Han bliver kaldt lysets mester, fordi han arbejder ud fra at fange og reflektere lys på den særlige måde, som kun glas er i stand til. Peter Svarrer begyndte at arbejde sammen med Holmegaard tilbage i 1997, og det var begyndelsen på et frugtbart og produktivt samarbejde. Peter har designet glasserier som Cabernet og Future. Peter Svarrer har en kærlighed for glas, der kommer helt fra hjertet, hans håndværket er medfølt og oprigtigt. Han mener, at glas skal arbejdes med ud fra egen natur, fordi glas i sig selv har en masse formsprog.


TOM NYBROE

Tom Nybroe har mange titler, og han vil i alle hans designs være kendt for hans perfektionisme, som er gennemgående i alt hvad han laver. I 2006 fik han opgaven at skabe det perfekte vinglas, hvilket resulterede i en prisvindende glasserie i samarbejde med Holmegaard, nemlig Perfection serien. Tom Nybroe er meget passioneret, og fascineret af alt der har med vin at gøre. Han designer af vinglas, men er samtidigt også arrangør af vinsmagninger samt partner i et vinimportfirma. Perfection serien er et glas, der er dejligt at drikke af og samtidigt komplimenterer smagen og serveringen af vinen.


Brug dine Holmegaard vinglas til dessertanretning

Holmegaards glas er i sig selv små kunstværker, og det er derfor helt oplagt at anvende dem i flotte borddækninger på flere forskellige måder. Glassene kan nemlig nemt udnyttes til flere formål end blot til drikkevarer. Et glas fra Holmegaard vil udgøre en smuk anretning til små isdesserter eller en lille mellem ret. Brug eksempelvis dit Perfection champagneglas til servering af en god sorbetis eller dit Holmegaard vandglas til dip, nødder eller en let forret. Vælger du at bruge glas til anretning af en lille ret, kan du nemt serverer potionsanretninger som en del af en buffet – og endda uden af bruge meget plads på buffetbordet.


Køb dine Holmegaard glas lige her

Hvis du er på udkig efter flotte og stilfulde glas, så er Holmegaard er yderst godt bud. Her hos GrydeGuru finder du derfor et bredt udvalg af Holmegaards glas fra forskellige serier. Er du også på udkig efter stel til din borddækning, så har vi også alt i stel og bestik lige her. Når du handler hos os, leverer vi din bestilling i løbet af en til to hverdage.