Eva Solo vinglas

Et vinglas er meget mere end bare et vinglas. De fleste har to typer vinglas i hjemmet ét til hvidvin og ét til rødvin, men kan man med fordel have flere typer vinglas, alt efter hvilken vin man drikker. Udformningen af glasset er nemlig med til at placere vinens aromaer i munden, og på den måde kan man opnå det maksimale udbytte af sin vin. Vi er vilde med Eva Solos store udvalg af glas, der både er for dig, som ønsker en stor baljeformet eller et mindre og elegant vinglas med den klassiske skrå kant, hvortil du også kan købe vandglas.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Eva Solo Rødvinsglas

Her på siden finder du flere forskellige typer rødvinsglas, der passer til forskellige slag rødvine. Glassene fra Eva Solo er derfor opkaldt efter forskellige druer og vindistrikter – og glassene er tilmed designet til at give vinen fra den bestemte drue eller område de bedste betingelser for at udvikle sig. Det er dermed ikke sagt, at glasset kun kan bruges til en bestemt type vin. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige rødvinsglas fra Eva Solo.


Bourgogneglasset er designet specielt til vinene fra Bourgogne i samarbejde med professionelle sommeliers. Glassene er mundblæste og superelegante, mens kanten er tynd og har den karakteristiske skrå drikkekant. På trods af den yderst fine og æstetiske kant kan du dog stadig drikke fra alle sider. Den store bowle er lavet til de fine vine med mange nuancer og komplekse smagsindtryk. Bordeaux glasset og Syrah glasset adskiller sig fra Bourgogneglasset ved at være slankere og dermed også ved at have en mindre overflade. Bordeaux- og Syrah glasset er glas også væsentligt mindre på hver 39cl og 40 cl.


Eva Solo Hvidvinsglas

Ligesom Eva Solos rødvinsglas er hvidvinsglassene også opkaldt og designet efter vindistrikter og druer. Riesling glasset er højt og slankt og er skabt til at lokke alle de bedste ferskenaromaer ud at hvidvinen. En Riesling vin hører blandt nogle af de fineste hvide vine og har et balanceret indhold af syre og sukker, alle vinene er milde og frugtagtige. Riesling glasset er designet til netop at komplimentere denne vin. Sauvignon Blanc glasset er derimod designet specielt til de mere tørre og intense hvidvine som Sauvignon Blanc.


Eva Solo Champagne

Champagnen er ofte at finde på menuen, når de helt specielle begivenheder skal fejres. Vi serverer den til nytår, efter afsluttende eksaminer, ved bryllupper og ved alle de helt særlige dage i livet. Derfor er serveringen af champagne ligeledes noget helt specielt. Eva Solos champagneglas skaber de bedste betingelser for champagnen både æstetisk og smagsmæssigt. Glasformen lader aromaen udfolde sig, mens boblerne samtidigt får optimale forhold til at udvikle sig. Samtidigt præsenterer Eva Solos Champagneglas champagnen på smukkeste vis med den karakteristiske hældning på kanten.


Eva Solo Vandglas

Når vi drikker vand til vinen, renser vi ikke blot smagsløgene og slukker tørsten. Faktisk er vandet med til at optimere smagene i vinen. Og hvorfor så ikke også gøre noget ud af serveringen af vandet? Her på siden finder du derfor de fine vandglas fra Eva Solo, der har samme karakteristiske hældning på kanten som vinglassene. Vandglassene vil sammen med vinglas fra Eva Solo skabe en smuk borddækning med en yderst flot sammenhæng og stilrenhed.


Eva Solo Ølglas

Eva Solo har også lavet en serie af flotte ølglas, der er designet til at fremhæve humlens aroma. Eva Solos ølglas egner sig perfekt til servering af øl på en varm sommerdag, mens maden forberedes på grillen. De vil desuden også være et flot supplement til borddækning til en julefrokost eller påskefrokost, hvor specialøl i flere varianter ofte er en fast del af menuen. Eva Solos ølglas findes i to forskellige størrelser, der hver især har sit unikke udtryk. Dog har begge ølglas, ligesom Eva Solos vinglas, også den karakteristiske hældning på kanten.


Køb dine Eva Solo glas her

Her på siden kan du nemt og hurtigt købe dine glas fra Eva Solo, så borddækning kan stå smukt og skarpt, næste gang du får gæster. Hvis du i samme omgang mangler andet service til din bordopdækning, kan vi også klare alt lige fra nyt stel eller bestik til vaser og lysestager. Når du handler hos GrydeGuru.dk kan du se frem til at modtage din bestilling i løbet af blot 1-2 hverdage.