Eva Solo Glas

Fuldend dit look på spisebordet med matchene vand- og vinglas fra Eva Solo. De ikoniske skrå kanter går igen i både vand og vinglas, hvilket giver dig muligheden for at skabe en fuldendt og elegant festopdækning. En anden mulighed fra Eva Solo er deres vandglas med facetter, som giver et smukt og reflekterende lys. De kan bruges til te, vand, kaffe, juice, smoothies. Ja faktisk lige, hvad dit hjerte begærer, for de tåler nemlig helt op til 130 grader. Eva Solo er kendt for sine unikke og eksklusive designs, og det gælder bestemt også for deres vandglas. I mere end hundrede år har Eva Solo produceret og designet køkkenredskaber og -udstyr til det moderne hjem. De ved derfor alt om, hvad god kvalitet er, og de har fingeren på pulsen, når det kommer til at fremstille tidløse designs. I dag er det 4. generation, der driver familievirksomheden, og hver dag bliver der arbejdet benhårdt på at bevare brandets popularitet på markedet, hvor konkurrencen ellers er ganske stor.
Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Med glas fra Eva Solo kan du dække et smukt bord og ikke mindst skabe en rød tråd, hvis du fx i forvejen ejer service eller bestik fra brandet.


EVA SOLO-VANDGLAS I MANGE DESIGNS

De smukke vandglas med facetter fra Eva Solo komplimenterer ethvert bord. De er smukke både til det rustikke look og ikke mindst det elegante. Glassene har en lille smule krystallook, hvilket jo er yderst populært. Glassene er lavet af hærdet glas, og det tolerer både kolde og varme drikke. Endnu et plus ved de smukke glas fra Eva Solo er, at de kan gå i opvaskemaskinen og derudover finder du glassene til ganske overkommelige priser her på siden.


Vandglassene fra Eva Solo er en klassiker, de kan bruges på både festbordet og til hverdagsbordet. Nogle af glassene kommer med flotte skrå kanter, som du måske også kender det fra de mange hvidvinsglas og rødvinsglas, hvilket gør det muligt for dig at lave et perfekt matchet bord. Her kan du finde nogle af glassene i pakker a’ 4 eller 6 stk, men du kan også købe glas enkeltvis, hvis du fx samler på dem, eller har smadret et enkelt glas, og dermed mangler et nyt.


Med flotte vandglas på bordet kan du imponere dine gæster, og glem ikke, at Eva Solo-glas også er ideelle at servere forskellige desserter i. For at holde dine glas pæne længst muligt, så er der nogle ting, du bør overveje. Selvom glassene tåler opvaskemaskine, så slider det nemlig også på dem. Overvej derfor at bruge et kort program på maskinen og spar på sæben. Allerbedst er det, hvis du vasker dem op i hånden i lunkent vand. Så undgår du mest muligt slid og risikerer ikke, at dine glas får det såkaldte glaspest.


VÆLG EVA SOLO-GLAS TIL BORDET

Mangler du nogle nye glas, så findes der utroligt mange muligheder. Fra Eva Solo kan du regne med nogle glas med en høj slidstyrke og i en god kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Er du nysgerrig på at se, hvad vi ellers kan tilbyde af vandglas, så se nærmere på glassene fra Rosendahl. Her finder du nogle elegante glas til billige penge. Ud over glas har vi naturligvis også alt i service, så står du også og mangler nye tallerkener, fade, skåle eller måske noget nyt bestik, så kan du også finde det her hos GrydeGuru.dk. Vi sørger for levering til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, og vi gør det ganske gratis, når du handler for mere end 449 kr. Er du i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 53 53 44 77. Her sidder vi klar til at hjælpe dig videre.