Eva Solo - glas, kander og karafler

Et flot og indbydende bord er en vigtig ting under middagen. Og til en flot borddækning følger flotte vand glas og ikke mindst vin glas. Vi har en masse flotte vandglas fra Eva Solo. Bla. har vi smukke vandglas med facetter og vinglas fra serier som Bourgogne, Syrah, Riesling og mange flere. Vi kan finde vand glas, øl glas, hvidvins glas, rødvinsglas og ikke mindst champagne glas. Glassene er både smukke til hverdag og til fest. Hos GrydeGuru kan du finde vandglas og vinglas med skrå kant så alle dine glas er ens og det giver et unikt look på dit bord.
Sorter faldende

Tabel Liste

30 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

30 vare(r)

Mundblæste glas

At mundblæse glas er en tidskrævende proces som kun ses i de finerer vinservicer. På denne måde får glassende en smuk finish. Et mundblæst vinglas med stilk gennemgår 16 deleoperationer og alt er håndlavet. Med denne metode undgår man overgang fra glas til stilk hvilket giver et eksklusivt udseende. Glassene er lavet en af gangen og derfor kan man også risikere at glassene ikke altid er lige tykke i glasset, har præcis samme højde eller diameter. 

 

Forskellige glas til forskellige vine

De fleste har to typer vinglas i hjemmet ét til hvidvin og ét til rødvin, men faktisk bør man have flere typer vinglas alt efter hvilken vin man drikker. Udformningen af glasset er nemlig med til at placere vinen amromaer i munden og på den måde kan man opnå det maksimale udbytte af sin vin.