Legio Nova

Fuldend dit bord med matchende stel. Hvad end du skal bruge en kande, et kagefad, en middagstallerken, kagetallerken eller et krus, så kan du købe det hos GrydeGuru.dk. Legio Nova-stellet er smukt med riller og er fremstillet af et meget solidt og holdbart porcelæn. Med rillerne indrammer du din mad flot og din anretning på tallerkenen bliver endnu flottere, end du selv havde turde håbe på. Med Legio Nova på dit bord får du mulighed for at købe et stel, der går hele vejen igennem dit hjem. Når du har stået i køkkenet hele dagen for at imponere dine gæster, så er det vigtigt også at servere maden smukt og indbydende. Selve anretningen er nemlig en stor del af hele oplevelsen.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Eva Trio er kendt for mange ting, ikke mindst for at producere og designe køkkenudstyr af utrolig høj kvalitet og i unikke og elegante designs. Eva Trio hører under Eva Solo, der er en familieejet virksomhed med fire grundlæggende værdier; passion, integritet, nytænkning og købmandsskab. Historien begyndte helt tilbage i 1903, og brandet har siden da opnået stor anerkendelse for de mange smukke kvalitetsprodukter. Fra Eva Trio finder du mange forskellige serier, der opfylder forskellige behov hos forbrugeren, og her på siden handler det om Eva Trio Legio Nova, der er en smuk stelserie.

 

Legio Nova

Eva Trio Legio Nova er designet med riller, der på en raffineret måde danner rammen om den mad, der bliver serveret. Eva Trio er sponsor af det danske kokkelandshold, og i designprocessen er der fundet inspiration i at se deres unikke madkunst, og den omhu de lægger i deres håndværk. Derfor indrammes tallerkenens midte af elegante riller, der fremhæver anretningen. Legio Nova er porcelæn af høj kvalitet, der både tåler ovn, mikroovn og fryser, og som derfor er utrolig nem at arbejde med. Der er intet mindre end 10 års porcelænsgaranti på stellet, og så er det ikke mindst testet af det danske kokkelandshold, som varmt anbefaler Legio Nova. Investerer du i stel her fra siden, så kan du glæde dig over æstetiske anretningsmuligheder de næste mange, mange år.

 

Stort udvalg af porcelæn fra Legio Nova

Dykker du ned her på siden, vil du opdage et stort og varieret udvalg af stel fra Eva Trio Legio Nova. Her kan du vælge både tallerkener lige fra asietter og kagetallerkener til dybe tallerkener, store og små kopper, skåle, fade og kander. Her er stort set alt det, du skal bruge for at anrette og servere en lækker middag, der vil imponere dine gæster. Vælger du at købe alting fra den samme serie, så giver det et eksklusivt og elegant udtryk på middagsbordet. Serien er klassisk og tidløs, og du skal derfor ikke være bange for, at du bliver nødt til at skifte det hele ud om et par år.

Det er helt op til dig, om du vil bruge stellet fra Eva Trio til hverdag, eller kun vil hive det frem i særlige anledninger, når du fx får gæster. Eva Trio Legio Nova er et af de bedste sælgende stel fra brandet. Det er designet af Ole Palsby, der er intet mindre end et designikon, der igennem mere end 35 år har sat sit tydelige præg på danske såvel som udenlandske hjem.

 

Find dit favoritstel her

Er det på tide at skifte ud i køkkenudstyret og -stellet derhjemme? I så fald er du landet på den rette side. Hos GrydeGuru.dk har vi nemlig et stort og spændende udvalg af begge dele, og du finder det hele fra populære og anerkendte brands. Vi er stolte af at kunne præsentere så varieret et udvalg, og det er vigtigt for os at tilbyde nogle gode kvalitetsbrands, som du kan have glæde af i mange år. Mangler du noget bestik til at komplimentere dit nye Legio-stel, så se udvalget fra Eva Solo. Her kan du helt sikkert finde noget, der passer til, og som kun bidrager til, at middagsbordet bliver endnu mere indbydende.

Når du vælger at handle her hos os, så skal du aldrig vente særlig længe på dine varer. Vi leverer i løbet af kun 1-2 hverdage, og det er noget, vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Så kan du nemlig lynhurtigt få middagsbordet klar til weekendens begivenheder. Yderligere har du hele 100 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen, og du kan derfor nemt og hurtigt ombytte, hvis du får bestilt noget forkert hjem.