Zwilling bestik

Historien om ZWILLING går rigtig mange år tilbage. Det var nemlig i 1731, at Peter Henckels registrerede ZWILLING som et varemærke. Selvom brandet har flere hundrede år på bagen, så har de formået at være tro mod deres værdier og visioner, der blandt andet beror på utroligt høje kvalitetsstandarder og en lidenskab for perfektion. I dag består ZWILLING Group af flere internationale mærker – det franske STAUB, det japanske MIYABI, det italienske BALLARINI og det belgiske DEMEYERE. ZWILLING selv er et tysk brand.

På denne side kan du blive klogere på det populære Jessica-bestik fra ZWILLING. Brandet er utroligt populære for deres skarpe knive og deres bestik, og derfor er vi meget glade for at kunne præsentere et flot udvalg lige her. Jessica-bestikket fra ZWILLING er bestik i høj kvalitet. Bestikket har et tidløst og klassisk design, der er velegnet til hverdagsbestik såvel som selskabsbestik. De elegante linjer i skafterne giver et rent og enkelt udtryk. Hos GrydeGuru.dk finder du en masse produkter fra Jessica til en billig pris. Vi byder på bestikæsker, rageknive, kagespader, dessertskeer og kagegafler. Kagegaflen og dessertskeen er blandt vores fem mest solgte varer. Du kan få kødgaffel, sauceske, salatsæt og meget mere fra Jessica, hvilket giver dig en fuldendt bestikoplevelse.

Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Zwilling Jessica bestik

Jessica-bestikket er i produceret i rustfrit stål. Det er blankt stål, hvilket vil sige, at de sagtens tåler opvaskemaskine, men at man til enhver tid bør vaske det af i hånden inden maskinopvask, da det mindsker chancen for, at madrester bliver siddende og for, at flyverust ikke sætter sig fast, når det kommer i opvaskemaskinen. Bestikket fås som udgangspunkt i 16, 24, 30 og 51 dele.


Skal du ud og investere i nyt bestik, så er det vigtigt at vælge noget af høj kvalitet. Bestik er nemlig ikke noget, man sådan lige skifter ud, og derfor vil du sætte pris på noget, der holder sig pænt og brugbart i lang tid. Med ZWILLING-bestik er der ingen tvivl om, at du har bestik til de næste mange år – og muligvis for altid, hvis du behandler det korrekt. Bestikket spiller en stor rolle både i hverdagen, men især også, når du har gæster. Det er en stor del af helhedsindtrykket, når du dækker et flot bord, og der er desuden ingen, der har lyst til at spise af et ødelagt eller rustplettet bestik.


Kagegaffel, serveringsske mm.

Skal du dække et flot middagsbord til dine gæster, så er det ikke sikkert, det er nok med et flot bestik fra ZWILLING. Ud over et flot stel og nogle smukke glas, så kan det også være, du får brug for andet serveringbestik. Hvis du serverer en lækker kage til dessert, så kommer du ikke udenom en kagegaffel, og muligvis heller ikke en kagespade. Skal der is til kagen, så er en serveringsske også et must. Alt sammen kan du heldigvis også finde fra ZWILLING Jessica lige her på siden. Så kan du sikre en rød tråd i bordopdækningen, der helt sikkert vil imponere dine gæster og få dem til at føle sig velkomne.


Her på siden kan du ofte være heldig at finde bestik til nedsatte priser. Vi fører ofte skarpe tilbud på både ZWILLING og mange af vores andre brands, og der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du holder godt øje.


Køb hos Grydeguru.dk

Hos GrydeGuru.dk sætter vi stor pris på vores kunder. Derfor forsøger vi altid at gøre det nemt for dig at handle, og det gør vi blandt andet ved at tilbyde lynhurtig fragt. Vi leverer på kun 1-2 hverdage, og det er en service, vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Derudover får du fri fragt med i købet, hvis du handler for mere end 449 kr. Vi har alt, hvad hjertet begærer af produkter og brands til især køkkenet, men vi har også meget andet til boligen som fx vaser, lysestager mm. Hold dig derfor ikke tilbage, men dyk ned i vores store udvalg i dag og find alt det, du bare ikke kan undvære til din bolig. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.