WMF bestik

WMF tilbyder en masse flotte bestik-designs. Mærket laver flere forskellige bestikserier, og der er derfor meget gode chancer for, at du finder WMF bestik, der falder i lige præcis din smag. Hos GrydeGuru.dk finder du deres unikke skinnende rustfrit stål-steaksæt; Atria, Palermo, Philadelphia og Alteo. WMF bestik produceres i forskelligt materiale, så du både kan få bestik i mat såvel som blankt materiale. Desuden spænder de også bredt designmæssigt, så du både kan finde et klassisk og et moderne look. Med det tyske mærke WMF får du lækre kvalitetsprodukter til overkommelige priser – der er altså tale om en god kombination af lækre designs, gode materialer, super funktionalitet og gode priser.
Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

WMF bestik i god kvalitet

Vi byder på et stort udvalg af WMF-bestik lige her. Bestikket er lavet af rustfrit stål, både blankt og mat. Begge slags tåler maskinopvask, og det er derfor nemt for dig at gøre rent efter brug. Dog skal man være ekstra god til at skylde det matte bestik af i hånden efter brug, mens det også anbefales, at man vasker alt bestik af i holden, for at bevarer bestikkets shine eller mathed. Mat bestik har nemlig en masse små riller som ikke kan ses eller føles, og netop disse riller gør, at madrester og flyverust sidder ekstra godt fast. Derfor bør man fjerne madrester, inden det kommer i opvaskemaskinen for at undgå at have indtørret mad til at sidde på bestikket.


Steakbestik fra WMF

Med det store udvalg af steakbestik fra WMF får du en unik chance for at få et fuldendt bestiksæt inklusive grillbestik. Der findes flere grillbestiksæt fra WMF, og derfor kan du netop finde et sæt, der matcher din helt egen smag. Både i blankt og skinnende stål samt bestik med træskaft. Dyk ned i vores udvalg WMF bestik og grillbestik, så du også kan se frem til hyggelige grillaftener.


Køb WMF bestik hos grydeguru

Find dit favorit WMF bestik her på siden i dag og modtag det i løbet af blot 1-2 hverdage. I vores webshop kan du også finde bestik fra andre kvalitetsmærker samt tallerkener, glas og meget mere. Vi glæder os til at modtage din bestilling.