Steak-bestik

Steakbestik skiller sig ud fra almindeligt bestik via både designet og skarpheden. Kniven er typisk spids og takket, hvilket gør det nemt at skære i kød, men knap så nemt at spise en gryderet fx – og det er netop derfor, det bliver kaldt et steakbestik. Der findes et hav af grillbestik på markedet, og her på siden finder du et flot udvalg fra nogle anerkendte brands. Er du vild med at grille, men har du ikke adgang til det helt rette grillbestik, så find dit favorit her på siden og bliv klar til den kommende grillsæson.

Hos GrydeGuru.dk finder du grillbestik fra fx Raadvad som matcher dit andet Raadvad-bestik, eller WMF-grillbestikket som også kan matche dit hverdagsbestik. Du kan også finde det anerkendte grillbestiksæt fra Old Farmer i både sort og brun. Vi har grillbestik til de flestes smag. Tyk, tynd, stål eller træ.

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Steakbestik er et bestik, som skal være af sin bedste kvalitet. Steakbestikket skal gøre det nemt at skære et stykke godt kød, hvad end det er en tyk bøf eller et tyndt stykke steg. Det gør hele oplevelsen meget bedre, når du spiser en god middag med et godt bestik. Ikke mindst er det også en mere æstetisk løsning på middagsbordet, hvis du fx får gæster på besøg, som du gerne vil imponere. Måske har du svært ved at forestille dig, hvorfor grillbestik er så meget nemmere at skære med end en almindelig kniv? Vi vil gerne garantere dig, at du vil opleve, at det er meget nemmere, og ikke mindst også sjovere at skære i bøffen med en ægte grillkniv.


Steakbestik fra Old Farmer

Old Farmer-bestikket er kendt for de rustikke trææsker, de sendes i. Old Farmer findes i to udgaver - der er classic og black. Old Farmer-bestik classic er brunt og har knivblade af rustfrit stål, og skafterne er lavet af ægte lakeret ædeltræ. Bestikket er designet tilbage i 1970. Gense er en anerkendt leverandør af bestik som blandt andet Old Farmer. Gense går meget op i at kombinere design og funktion, hvilket også kan ses på det flotte grillbestik inklusive det faktum, at de er Kongelig Hofleverandør. Det flotte træ på det brune bestik betyder, at bestikket ikke må komme i opvaskemaskine. Tager du alligevel dine brune Old Farmer-grillknive i opvaskemasken, vil du opleve, at farven falmer og de får en mat og bleg overflade. På det sorte Old Farmer-bestik er knivbladet også lavet af rustfrit stål, men skaftet er lavet af hårdt slidstærkt POM som er en plast-art, der gør det mulig for dig at komme bestikket i opvaskemaskinen.


Stort udvalg af grillbestik

Vi kan selvfølgelig også tilbyde meget andet grillbestik end Old Farmer. Her på siden finder du mærker som Eva Solo, Morsø og WMF. Herfra finder du grillbestik, der er noget mere klassisk og elegant i designet, hvor Old Farmer er mere råt og rustikt. Denne type bestik tåler opvaskemaskine – dog vil vi altid anbefale, at du vasker det op i hånden for at forlænge levetiden på bestikket.


Kender du en, der går rigtig meget op i madlavning, så vil et godt steakbestik også være en oplagt gaveide. Især et af de sæt, der bliver leveret i en flok æske, vil være en fantastisk gave, som modtageren helt sikkert vil blive glad for, og ikke mindst have glæde af i rigtig mange år.


Grydeguru.dk har det du mangler

Vi er meget glade for at kunne tilbyde så stor og bred en variation af brands og kvalitetsprodukter til køkkenet og boligen. Vi mener selv, at vi er eksperter i salg af bestik og ikke mindst steakbestik, og vi har gjort os umage med at udvælge alle produkterne inden for kategorien. Bestik er sådan en ting, man ikke skifter ud særlig ofte. Derfor er det vigtigt at vælge noget steakbestik af en høj kvalitet, der ikke kun holder sig brugbar i mange år, men som også holder sig pænt på trods af hyppigt brug.


Vælger du at købe dit nye grillbestik hos os, så kan du altid regne med en nem og hurtig handel. Vi sørger for at levere dine varer på kun 1-2 hverdage, og får du købt noget forkert hjem, så har du efterfølgende hele 100 dages returret. Så bliver det ikke meget nemmere.