ERICA RAADVAD BESTIK

Den danske designer Tobias Jacobsen er kendt for ikke at gå på kompromis med detaljerne. I 2002 designede han ERICA Raadvad bestikket, som er det perfekte bestik til dig, der elsker skandinavisk design. Siden ERICA Raadvad bestikket blev introduceret på det danske marked har det været en af Danmarks mest solgte bestikserier i sin prisklasse.

Vælger du ERICA bestikket fra Raadvad, får du et eminent spisebestik i et tidløst design med en flot finish. Det flotte Raadvad bestik er udført i kvalitetsstål og kan anvendes til alle hverdagens måltider. Grundet bestikkets tidløse og enkle design passer det ligeledes til ethvert opdækket festbord. Så uanset, om du dækker bord til familiens søndagsfrokost eller du venter gæster til den helt store gallamiddag, er ERICA bestikket fra Raadvad et glimrende valg.

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

ERICA RAADVAD BESTIK I SKANDINAVISK DESIGN

ERICA Raadvad bestikket er formgivet i et skandinavisk design, der med et enkelt og tidløst stiludtryk egner sig både til hverdag og fest. Raadvad bestik er godt at holde om og ideelt at spise med. Der findes næsten heller ikke noget mere tilfredsstillende end at sætte gaffel og kniv i et mørt stykke kød eller sno spaghetti rundt om spiseskeen.

 

Hos Grydeguru.dk kan du til en fornuftig pris købe ERICA Raadvad bestikket enkeltvist eller i æsker med 16 stk. eller 30 stk., der består af 6 knive, gafler, skeer, teskeer og kagegafler. I den populære bestikserie finder du både almindeligt spisebestik, solidt grillbestik og forskelligt tilbehør i form af skønne kagegafler, salatsæt, serveringssæt og meget mere.  

 

For de fleste kan det dog være svært at huske alle reglerne for den korrekte borddækningen, og særligt hvordan bestikket skal lægges. Hvis du skal dække et bord i bedste Emma Gad-stil, så skal du placere gaflerne til venstre for tallerkenen, lægge knivene på højre side og med skæret ind mod tallerkenen. Yderst til højre skal suppeskeen placeres og øverst skal du lægge dessertbestikket.

 

GODE TILBUD PÅ RAADVAD BESTIK

ERICA Raadvad bestikket er fremstillet i matbørstet, rustfrit stål. Det børstede matte stål er super flot, men fremstillingsmetoden betyder at bestikket får meget fine riller, som ikke kan ses, der desværre holder på madrester og flyverust. Så selvom bestikket tåler maskinopvask, anbefaler vi altid med mat bestik at vaske det af i hånden inden du sætter det i opvaskemaskinen.

 

Foruden det gennemførte ERICA Raadvad bestik forhandler vi også det elegante SILKE bestik fra Raadvad. Denne bestikserie er udført i et slank design med sandblæst overflade, der giver spisebestikket et helt unikt særpræg og eksklusivt udtryk.

 

Hos Grydeguru.dk har vi altid masser af gode tilbud på bestik og andet køkkenudstyr fra Raadvad. Som noget helt særligt, så yder Raadvad, ved den rette behandling af produktet, hele 10 års garanti. Det betyder at du trygt kan anskaffe dig Raadvads kvalitetsprodukter uden at skulle bekymre dig om deres holdbarhed.

 

Har du spørgsmål til vores Raadvad bestik eller, hvis du ikke kan finde den bestikserie, som du netop står og mangler, så er du meget velkommen til at kontakte os.