Georg Jensen Bernadotte

Bernadotte er et smukt bestik, der pynter ethvert middagsbord. Med Bernadotte-bestik får du hverdagsbordet piftet op til et festligt bord, men det kan naturligvis også bruges til hverdag. Bestikket er smukt blankt med riller som den primære detalje, hvilket er meget karakteristisk og som er elsket af mange. Sættene fås i 4, 16 og 24 dele hos GrydeGuru.dk og vi byder også på separat serveringgaffel, serveringsske og sauceske. Sættene kommer med kniv, gaffel, spiseske og teske. Her får du et fuldendt stel, der passer ind i de fleste hjem og matcher manges smag. Bestikket er eksklusivt, i en lækker kvalitet og smukt. Bestikket er designet med riller, derfor behøver resten af dit stel ikke være pyntet, da pynten i sig selv består i det smukke Bernadotte-bestik.

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

BERNADOTTE-BESTIK

Prins Sigvars Bernadotte blev tilbage i 1929 udannet på det kongelige kunstakademi i Stokholm. Sigvard Berdanotte laver imponerende, funktionelle og ikke mindst elegante designs. Senere indgik Sigvard Bernadotte og Georg Jensen et langt samarbejde, og her blev det unikke Bernadotte en realitet Målet med samarbejdet var funktionalitet og en moderne fortolkning af sølvsmedsarbejdet. Prinsens tilknytning til Georg Jensen repræsenterer et kapitel i skandinavisk historie. Bernadotte-kollektionen har i mange generationer været en favorit og er det stadig i dag. Det er tidløst design fra en verdenskendt og ikke mindst anerkendt dansk designer.


Bernadotte-bestik er blot en del i serien Bernadotte, der også består af fade, skåle, termokander, æggebægre mm. Ejer du i forvejen nogle af de unikke designs fra serien, så er det kun endnu mere oplagt at investere i bestikket også. Den røde tråd vil give et eksklusivt udtryk, som vil skabe ro på bordet, og som du helt sikkert vil sætte pris på og stolt vise frem, når du har gæster. Bestikket er fremstillet i blankt rustfrit stål, der naturligvis tåler opvaskemaskine. Vil du dog gerne holde det pænt længst muligt, anbefaler vi, at du vasker det op i hånden. Så slider du nemlig mindst muligt på det og risikerer ikke nogen former for rustskader.


KØB ALT TIL MIDDAGSBORDET HER

Hvis du går op i, at dit bord er flot dækket både til hverdag, men især også, når du har gæster, så kan du finde nyt service hos os. Ud over bestik kan du også finde flotte tallerkener, glas og fade. Men glem ikke, at et flot bord også tæller vigtige detaljer som fx lysestager og vaser med smukke blomster i. Alt sammen er nemlig med til at sætte stemningen, og hvem elsker ikke at sætte sig til rette ved et dekorativt og indbydende bord? Vælger du at købe dit nye Bernadotte-bestik hos GrydeGuru.dk, så sørger vi for levering til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, og yderligere giver vi dig fri fragt, hvis du handler for mere end 449 kr.