Georg Jensen Copenhagen Bestik Mat

Copenhagen serien leverer et smukt bestik der pynter ethvert bord. Med Copenhagen bestikket får du et klassisk bestik i en mat farve. Bestikket er smukt og mat. Sættene fås i 4 - 16 - 24 dele hos GrydeGuru.dk og vi byder også på, serverings sæt og sauceske. Sættene kommer med kniv, gaffel, spiseske og teske. Derfor får du et fuldendt stel. Bestikket kan også købes i enkelt stk. Bestikket passer ind i de fleste hjem og i de flestes smag. Bestikket er eksklusivt, lækker kvalitet og smukt.
Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Grethe Meyer

Grethe Meyer levede fra 1918 til 2008 og blev i 1947 udannet fra kunstakademiets akitektskole. Siden hendes uddannelse har hun sat et tydeigt præg på dansk designhistorie. Grethe Meyer fik sit egen designstue i 1960 men inden det arbejde hun for statens byggeforskingsinstitut i 5 år. 

 

Bestikket er lavet af mat rustfrit stål og blev designet i år 1991. Bestikket tåler maskineopvask, dog vil det til enhver tid anbefales at vaske bestikket i hånden inden maskinevask. Det matte bestik er satineret stål som betyder at der er små riller i som næsten ikke kan ses eller mærkes. Det betyder dog at madrester og flyverust nemmere sætter sig på bestikket.