Aida

Atelier bestikket fra Aida er et tidsløst og klassisk design de fleste kan lide, det ligger godt i hånanden og fås både i blankt og mat. Med disse mange faktorer falder bestikserien Atelier ind i de flestes smag og hjem. Designet passer til enhver lejlighed hvad enten det er hverdag eller fest. Det er muligt at tilkøbe flere ting til bestikket. Bestikket tåler maskinevask dog anbefales det altid at vaske i hånden inden vask. Det matte bestik bør ikke kommes i opvaskemaskinen.
Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

Mat bestik frarådes opvaskemaskine

Mat eller satineret stål består af en meget fin ru overflade, som vi næsten ikke kan mærke, men som desværre gør at madrester og flyverust sætter sig nemmere fast på netop denne type af bestik. Det flotte bestik fra Aida produceres også i mat og man bør derfor være opmærksom på betydningen af at et bestik er mat.

 

Blankt bestik

De fleste bestik tåler opvaskemaskine men en god anbefaling er altid af vaske dit bestik af i hånanden inden maskineopvask. Vasker man det ikke af med det samme risikerer man at madrester bliver siddende eller i værste fald flyverust. 

 

Se vores vejledning i at undgå rust på dit betik her!