Royal Copenhagen

Køb et smukt, anerkendt og tidsløst stel til hjemmet. Royal Copenhagen stellet er kendt for sine smukke blå farver som var en farve som kostede dyrt for kunstnere tilbage i tiden og som udtrykte følelser og rigdom. Stellet giver dig mulighed for at pynte et smukt bord, uden for det traditionelle hvide porcelæn. Kan du nu bedst lide det hvide porcelæn kan du til enhver tid vælge hvid riflet eller hvid elements og evt blande det med de blå aller sorte skåle som giver et flot spil. Du kan få krus, fade, skåle, tallerkener kage opsatser og meget andet hvilket giver dig mulighed for, at hele huset matcher.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 231

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 231

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

En verden af porcelæn

i mere end 240 år har der været porcelæn fra Royal Copenhagen. Navnet Royal Copenhagen er forbundet med et tidsvarende stel og ikke mindst kvalitetsbevidst livsstil. Derudover er Royal Copenhagen et af de mest lukseriøse og eftertragtede porcelænsmærker over hele verden. Royal Copenhagen har et stort udvalg af forskellige stel hvilket gør det nemt for dig at finde et stel i din smag. Eller at finde en gave. 

Royal Copenhagen har lavet et julestel, pynt til påske, sort, hvidt, blåt og farvet stel så der er en masse muligheder. Der er  en perfekt julegave, værtindegave, bryllupsgave eller ja, bare en gave til dig selv hvis du skal forkæle dig selv lidt- hvilket vi stætter 100% op om.