Vin og drikkeglas

Grand Cru seriens vinglas byder på et stramt og stilrent design til de dyrebare dråber og dejligt selskab. Glassets form, størrelse og balance indfrier de flestes ønske om et vinglas. Grand Cru byder også på den verdenskendte vandkaraffel som er kendt for sit enkle design i glas med flot og elegant stålkant. Alle glas og vinglas fra Grand Cru er holdbare og robuste og har en form som gør det nemt at stable så der er mere plads i skabet. Nogle af vand eller drinks glassene kan også bruges til små søde desserter eller forretter.
Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

En god hjemmebar

En hyggelig god hjemmebar behøver ikke byde på det helt store udvalg men vigtigst af alt, skal den indeholde det du elsker mest. Se det store udvalg af Grand Cru drinks og vinglas på GrydeGuru.dk. Til baren kunne også nemt hører en lille snackskål som også få i et matchene design til dine vinglas. 

 

Tips til dit vand

Vand kan hurtigt blive lidt kedeligt. Prøv evt. at pifte vandet op med mynte, lime,æble, argurk,ingefær, jordbær eller lige det du bedst kan lide. Tag frugterne eller grøntsagerne direkte i glasset eller lad det ligge i en Grand Cru karaffel og trække til en ekstra god og stærk smag.