Grand Cru Soft

Rosendahl har i årtier skabt designs i verdensklasse. Produkterne er tidløse designs, der tåler at blive brugt i dagligdagen, og derfor er danskerne vilde med Rosendahl – ikke mindst, fordi deres designs tilmed fås til fantastiske priser. Grand Cru-serien blev til i et forsøg på at skabe et stel, der sætter maden i fokus uden at stjæle fokus, og det må man sige, de er lykkes med. Grand Cru er en eksklusiv serie, der smukt repræsentere maden til både hverdag og fest.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Grand Cru Soft-serien har et organisk formsprog som tilføjer borddækningen et enkelt design, der både kan bruges til hverdag og til festmiddagen. Stellet kan bruges både til en diskret morgenmad og til en stor fem retters menu nytårsaften. Stellet er kridhvidt, hvilket er flot i alt sin enkelthed men som også fremhæver de flotte riller i stellet. Stellet har bløde kurver, som sætter fokus på maden. Soft-serien har både glas- og porcelænselementer, fra kaffe til kage til dessert og morgenmad. Med Grand Cru Soft-stellet får du et fuldendt stel, og du kan få næsten alt, hvad hjertet begærer i dette stel.


DÆK BORDET MED ROSENDAHL GRAND CRU

Her på siden kan du finde alt det, du skal bruge af stel for at dække et smukt bord med Rosendahl Grand Cru. Vælg tallerkener i forskellige størrelser, kopper, skåle og endda en mælkekande. Grand Cru Soft er skabt med bløde, runde kanter, imens Grand Cru er mere skarpt i udtrykket. Dog er der ingen der siger, du ikke må blande de forskellige serier, og mangler du derfor fade, karafler eller opbevaringsglas, kan du finde det fra Grand Cru.


GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLDELSE AF DIT HVIDE STEL

Grand Cru soft og Grand Cru-serien er belagt med keramisk glasur. Det betyder også, at med tiden vil man opleve slid. For at skåne dit stel, kan du engang imellem vaske det i hånden på gammeldags manér.


Er skaden sket, og du har fået sorte streger af bestikslid kan du forsøge dig med den fine side af en skuresvamp med en smule keramisk rens eller flydende pudsemiddel.


Har kaffen eller teen farvet dit krus, er der ligeledes et par tricks du kan prøve, inden du køber nye. Du kan hælde lidt salt i koppen og slibe let. Eller også kan du hælde lunkent til varmt vand (dog ikke kogende) og en tsk. bagepulver i koppen og lade det stå natten over.


BESTIL HOS OS I DAG

Har du besluttet dig for, at du bare ikke kan undvære Rosendahl Grand Cru Soft på middagsbordet derhjemme, så køb det hos os. Vi sørger for levering i løbet af få hverdage, og du skal derfor aldrig vente særlig længe på at modtage dine varer. Derudover får du fragten med helt gratis, hvis du handler for mere end 449 kr. Så bliver det ikke meget nemmere. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 53 53 44 77.