Grand Cru Soft

Grand Cru Soft serien har et organisk formsprog som tilføjer borddækningen et enkelt design som både kan bruges til hverdag og til festmiddagen. Stellet kan bruges både til en diskret morgenmad og til en stor fem retters menu nytårsaften. Stellet er kridhvidt hvilket er flot i alt sin enkelthed men som også fremhæver de flotte riller i stellet. Stellet har bløde kurver som sætter fokus på maden. Soft serien har både glad og porcelæns elementer, fra kaffe til kage til dessert og morgenmad. Med Grand Cru Soft stellet får du et fulendt stel, du kan få næsten alt hvad hjertet begærer i dette stel.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Gode råd til vedligeholdelse af dit hvide stel

Grand Cru soft og Grand Cru serien er belagt med keramisk glasur. Det betyder også at med siden vil man opleve slid. For at skåne dit stel kan du engangimellem vaske det i hånden på gammeldagsmanér. 

Er skaden sket og du har fået sorte streger af bestikslid kan du forsøge dig med den fine side af en skuresvamp med en smule keramisk rens eller flydende pudsemiddel.

Har kaffen eller teen farvet dit krus er der lige et par trics inden du køber nye. Du kan hælde lidt salt i koppen og slibe let. Eller også kan du hælde lunktent til varmt vand ( dog ikke kogende ) og en tsk. bagepulver i koppen og lade det stå natten over.