Le Creuset stel

Le Cresuet er et fransk mærke med lækre kvalitets produkter. Le Creuset er hos os mest kendt for sine mange farvede gryder og ikke mindst deres stel i mange flotte farver. Med Le Creuset i hjemmet, er ethvert måltid en fest. Vi kan vælge en farve eller blande alle de kraftige og smukke farver. Le Creuset har alt i pander, gryder, tallerkener, krus, opbevaring og meget mere tilbehør til dit køkken, så med Le Creuset får du mulighed for at gøre dit hjem farverigt hele vejen igennem. Ydermere har de kedler som hyler, som giver en gammeldags og hyggelig stemning.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om Le Creuset

Siden 1925 har Le creuset været et anerknedt firma af køkkenudstyr, i højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde kalder Cocotte, som betyder gryde på fransk, var det første produkt der blev produceret på fabrikken for mere end 90 år siden. Siden har den fået nogle ograderinger og er i dag kendt for sit ikoniske design og ikke mindst funktionalitet. Med en Le Creuset gryde kan du nemlig forvente en levetid næsten lige så lang som din egen. 

 

Volcanic - Den første farve 

Inspirationen til den første farve, volcanic, kommer fra den farven på gløden da man smeltede støbjern. udemere er farven på lava også en stor inspirationskilde, da gløden fra det smeltede støbjern og lave ligner hinanden. Farven stammer helt tilbage fra de første gryder i 1925 og er i dag deres varemærke. 

 

Kæmpe farve udvalg

Le Creuset har gennem de mange år tilpasset farver til hvert enkelt land og tid. Det resulterer i at der fordelt i hele verden findes mere end 120 forskellige farver i Le Creusets produkter. Så har det danske marked ikke lige din yndlingsfarve kan du måske være heldig og finde den i et andet land. Produktionen overstiger i dag 14.000 tons pr. år