Holmegaard

Glas er en vigtig del af et flot dækket bord og er også en vigtig del af hele drikkeoplevelsen. det gælder både rød og hvidvins glas, øl glas, snapse,glas champagneglas og ja faktisk alle typer glas. Holmegaard har håndlavede glas som udtykker funktionalitet, modernisme og elegance. Vi har Future, Cabernet og Perfection glas. På den måde dækker vi både dem der ønsker et blødt og afrundet glas og dem der ønsker et glas med mere kant og skarphed. Både Perfection og Cabernet glasserien er en fuldendt serie med stort set alt i glas hvilket også giver en perfekt borddækning både til hverdag og fest.
Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Peter Svarrer som designer

Peter Svarrer er også kendt under navnet lysets mester. Han bliver kaldt lysets mester fordi han arbejder ud fra at fange og reflektere lys på den særlige måde som kun glas er i stand til. Peter Svarrer begyndte at arbejde sammen med Holmegaard tilbage i 1997 og det var begyndelsen på et frugtbart og produktivt samarbejde. Peter har designet glas som Cabernet og Future. Peter Svarrer har en kærlighed for glas som kommer helt fra hjertet, hans håndværkt er medfølt og oprigtigt. Han mener at glas skal arbejdes med ud fra sin egen naturfordi glas i sig selv har en masse formsprog. 

 

Tom Nybroe

Tom Nybroe har mange titler og han vil i alle hans designs være kendt for hans perfektionisme som er gennemgående i alt hvad han laver. I 2006 fik han opgaven at skabe det pefekte vinglas, hvilket resulterede i en prisvindende glasserie i samarbejde med Holmegaard nemlig Perfection serien. Tom Nybroe er meget passioneret og facineret af alt der har med vin at gøre. Han er designer men også arrangør af vinsmagninger og partner i et vinimportfirma. Perfection serien er et glas som er dejligt at drikke af om som komplimenterer smagen og serveringen af vinen.