Vinglas

Et vinglas er meget mere end bare et vinglas. De fleste har to typer vinglas i hjemmet ét til hvidvin og ét til rødvin, men faktisk bør man have flere typer vinglas alt efter hvilken vin man drikker. Udformningen af glasset er nemlig med til at placere vinen aromaer i munden og på den måde kan man opnå det maksimale udbytte af sin vin. Vi er vilde med Eva store udvalg af glas hvad enten du ønsker en stor baljeformet eller et mindre og elegant vinglas med den klassiske skrå kant hvortil du kan købe vandglas.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Bourgogne

glasset mundblæst og super elegant, kanten er tynd og har en elegant drikkekant. Formen gør at du altid kan drikke fra alle sider. Den store bowle er lavet til de fine vine med mange neuancer og som er komplekse. 

 

Riesling

Glasset er højt og slankt og er skabt til at lokke alle de bedste ferskenaromaer ud at hvidvinen. En Riesling vin hører blandt nogle af de fineste hvide vine og har et balanceret indhold af syre og sukker, alle vinene er milde og frugtagtige. - Riesling glasset er desiget til at konplimentere netop denne vin.