Vandglas

Fuldend dit look på spisebordet med matchene vand og vin glas fra Eva Solo. De ikoniske skrå kanter går igen i både vand og vinglas hvilket giver dig muligheden for at skabe et fuldendt og elegant festopdækning. En anden mulighed fra Eva Solo er deres vandglas med facetter som giver et smukt og reflekterende lys. De kan bruges til the, vand, kaffe, juice, smoothie. Ja faktisk lige hvad dit hjerte begærer for det tåler nemlig helt op til 130 grader.
Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Glas med facetter

De smukke vandglas med facetter fra Eva Solo komplimenterer ethvert bord. De er smukke åde til det rustikke look og ikke mindst det elegante look. Glassene har en lille smule krystal look. Glassene er af hærdet glas og det tolerer både kolde og varme drikke helt op til 130 grader. Endnu et plus ved de smukke glas fra Eva Solo er at de kan gå i opvaskemaskinen og glassenes billige pris. 

 

Klassiker med skrå kanter

Vanglassene fra Eva Solo er en klassiker, de kan bruges lige fra festbordet og til hverdagsbordet. Vandklassen kommer med skrå kanter som vi også kender fra de mange hvidvinsglas og rødvinsglas hvilket gør det muligt for dig at lave et perfekt matchet bord