WMF bestik

WMF tilbyder en masse flotte bestik-designs. De har flere forskellige serier, hvilket betyder, at du har gode chancer for at finde dit nye bestik hos netop dem. Hos GrydeGuru.dk finder du deres unikke skinnende rustfrit stål-steaksæt; Atria, Palermo, Philadelphia og Alteo. Du kan få bestik i mat såvel som blankt, og du kan finde et klassisk look såvel som et moderne. Med det tyske mærke WMF får du et lækkert kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Når man snakker WMF-bestik, snakker man om en perfekt blanding af flot design og super funktionalitet.
Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

WMF-bestik i god kvalitet

Vi byder på et stort udvalg af WMF-bestik lige her. Bestikket er lavet af rustfrit stål, både blankt og mat. Begge slags tåler maskinopvask, og det er derfor nemt for at gøre rent efter brug. Dog skal man med det matte bestik være ekstra god til at skylde bestikket af i hånden inden brug. Det anbefales med alt bestik at vaske det af i hånden inden brug. Mat bestik har en masse små riller som ikke kan ses eller føles, og netop disse riller gør, at madrester og flyverust sidder ekstra godt fast, og derfor bør man fjerne madrester inden det kommer i opvaskemaskinen for at undgå netop dette.


Steakbestik fra WMF

Med det store udvalg af steakbestik fra WMF får du en unik chance for at få et fuldendt bestiksæt inklusive grillbestik. Der findes en masse grillbestiksæt fra WMF og derfor kan du netop finde et sæt, der matcher din helt egen smag. Både i blankt stål, skinnende stål og med træskaft. Find dit favorit WMF-bestik her på siden i dag og bestil det hjem i løbet af få hverdage.