WMF

WMF har en masse flotte designs på deres bestik, de har mange serier som betyder at du har gode chancer for at finde dit nye bestik hos dem. Hos GrydeGuru.dk finder du deres unikke skindende rustfritstål steaksæt, Atria, Palermo, philadelphia og Alteo. Du kan få bestik i mat såvel som blankt og du kan få klassisk look såvel som moderne. Med det tyske mærke WMF får du et lækkert kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Når man snakker WMF snakker man om en perfekt blanding af flot design og super funktionalitet.
Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

WMF - Bestik i god kvalitet

Vi byder på et stort udvalg af bestik fra WMF og WMF har selv et endnu større udvalg. Bestikket er lavet af rustfrit stål både gblankt og mat. De tåler begge maskine opvask. dig skal man ved det matte bestik være ekstra god til at vaske bestikket af i hånden inden brug. Det anbefales med alt bestik at vaske det af i hånanden inden brug. Mat bestik har en masse små riller som ikke kan ses eller føles, netop disse rille gør at madrester og flyverust sidder ekstra godt fast og derfor bør man fjerne madrester inden det kommer i opvaskemaskinen for at undgå netop dette. 

 

Steakbestik fra WMF

Med det store udvalg af steakbestik fra WMF får du en unik chance for, at få et fuldendt bestiksæt inkl grillbestik. Der findes en masse grillbestiksæt fra WMF og derfor kan man netop finde en til sin helt egen smag. Både i blankt skindende stål og med træskaft.