Steak-bestik

Steakbestik er et bestik som skal være af sin bedste kvalitet. Steakbestikket skal gøre det nemt, at skære et stykke god, hvad enten det er en tyk bøf eller et tyndt stykke steg. Hos GrydeGuru.dk finder du grillbestik fra Raadvad som matcher dit andet Raadvad bestik, eller WMF grillbestikket som også matcher dit hverdags bestik. Du kan også finde det anerkendte grillbestiksæt fra Old Farmer i både sort og brun. Vi har grillestik til de flestes smag. Tyk, tynd, stål eller træ.
Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Old Farmer

Old farmer bestikket er kendt for sine rustikke trææsker de sendes i. Old Farmer findes i to udgaver der er classic og black. Old farmer bestik classic er brunt og har knivblade af rustfritstål og skafterne er lavet af ægte lakeret ædeltræs. Bestikket er desginet i 1970. Gense er en anerkendt leverandør af bestik som bla. old farmer. Gense går meget op i at kombinerer design og funktion hvilket også kan ses på det flotte grillbestik fra old farm samt at de er Kongelig Hofleverandør.

Det flotte træ på det brune bestik betyder at bestikket ikke må komme i opvaskemaskine. Tager du alligevel dine brune old farmer grillknive i opvaskemasken vil du opleve, at farven falmer og de får en mat og hvid overflade. Det sorte Old farmer bestik er knivbladet også lavet af rustfrit stål, men skaftet er lavet af hårdt slidestærkt POM som er en plast-art, hvilket gør det muligt, at vaske dem i opvaskemaskine.