Georg Jensen Copenhagen Bestik Mat

Copenhagen serien leverer et smukt bestik der pynter ethvert bord. Med Copenhagen bestikket får du et klassisk bestik i en mat farve. Bestikket er smukt og mat. Sættene fås i 4 - 16 - 24 dele hos GrydeGuru.dk og vi byder også på, serverings sæt og sauceske. Sættene kommer med kniv, gaffel, spiseske og teske. Derfor får du et fuldendt stel. Bestikket kan også købes i enkelt stk. Bestikket passer ind i de fleste hjem og i de flestes smag. Bestikket er eksklusivt, lækker kvalitet og smukt.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Grethe Meyer

Grethe Meyer levede fra 1918 til 2008 og blev i 1947 udannet fra kunstakademiets akitektskole. Siden hendes uddannelse har hun sat et tydeigt præg på dansk designhistorie. Grethe Meyer fik sit egen designstue i 1960 men inden det arbejde hun for statens byggeforskingsinstitut i 5 år. 

 

Bestikket er lavet af mat rustfrit stål og blev designet i år 1991. Bestikket tåler maskineopvask, dog vil det til enhver tid anbefales at vaske bestikket i hånden inden maskinevask. Det matte bestik er satineret stål som betyder at der er små riller i som næsten ikke kan ses eller mærkes. Det betyder dog at madrester og flyverust nemmere sætter sig på bestikket.