Scanpan HaptIQ Kasserolle 1,8L

Vejl. pris: 1.649,00 kr

Specialpris 929,95 kr

Denne store og rummelige kasserolle fra HaptIQ-serien er udstyret med vores særlige Stratanium+ non-stick belægning. Dens tykke konstruktion sikrer en perfekt varmefordeling i hele gryden.


Den nye serie haptIQ fra SCANPAN er en fuldblodsserie til den kræsne og krævende. Til dig der søger det sublime i dit køkken, og som glæder dig over designdetaljer forenet med et elegant og eksklusivt look.


HaptIQ er født med den revolutionerende nonstick-belægning, Stratanium+, der er udviklet af SCANPAN.


Stratanium+ er – foruden sin uovertrufne hårdhed og holdbarhed – kendetegnet ved en anderledes 'sprød' og 'knitrende' lyd, når man steger og bruner. En lyd, der skyldes de mikro-hulrum, der dannes under brug. 


Stratanium+ er udviklet af SCANPAN i samarbejde med internationale gourmetkokke, heriblandt René Stenholt (DK), Thomas Sjögren (S), Tommy Friis (DK) og Ronny Emborg (NY), og det er kokkenes kompromisløse tilgang til stegning og tilberedning, der har været ledetråden for udviklerne af den nye overflade, der gør op med de traditionelle nonstick-belægninger.


Konstruktionen af stegekroppen er sammensat af ikke mindre end 5 individuelle lag, som alle bidrager til kogegrejets styrke og egenskaber. Et stållag øger holdbarheden og gør kogegrejet velegnet til induktion, mens en kerne af aluminium bidrager med en optimal varmelederevne.


.Giv din non-stick et godt liv
- Rengør altid med opvaskemiddel
- Undgå hurtig opvarmning og nedkøling

ELLER

Lagerstatus: På lager

Produktdata

Yderligere information

LågJa låg medfølger
OpvaskemaskineJa
Størrelse4,8 L. - 24 cm.
MærkeScanpan HaptIQ
Leveringstid1-2 Hverdage