Zwilling

Med Ballarini panderne fra Zwilling kan du lave den allerbedste italienske madkunst. Panderne harr en lækker non-stivk belægning som sikre at maden ikke klæber sig fast til panden. Det betyder også en ekstra sund madlavning uden brug af fedtstof. Panden har en 3 lags belægning som betyderat den er særdeles varmebestandig og kan holde til hyppigt brug. Rengøringen af panden er også på topplan. Grundet non-stick belægningen er rengøringen nemlig super nem både i opvaskemaskine og i hånden. Panderne har en mat sort farve som er attraktiv og traditionelt i sit udseende.
Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Zwilling ballarini pander

Panderne fra Zwilling ballarini er lavet af slidestærkt alluminiums materiale. Seriens pander er velegnet til elektriske, kad og keramiske kogeplader. Med panderne fra Ballarini serien sikrer du dig en hurtig og optimal opvarmning af din pande og mad. Panderne har et påsat håndtag lavet af gummi, plast og rustfrit stålskrue som sikrer dig at håndtaget er nemt at holde på og samtidig forbliver i en temepratur så du ikke brænder dig. 

Takket være pandernes mange størrelser er der måde pander til den lille og til den store familie. Panderne har en PFOA fri belægning som giver dig sunde retter uden uønskede kemiske forbindelser. 

Serien byder med sin non-stick belægning på sunde, lækre og nemme retter som du kan dele med dine kære.