Wok

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Altid et godt tilbud på din nye wok

Vi har på grydeguru.dk altid et godt tilbud på din nye wok, og et stort udvalg.

Vælg den rigtige wok til dit behov

Det er vigtigt at du vælger den helt rigtige wok til dit behov, her er lidt beskrivelser af de forskellige wokke vi har her på siden.

Funktion wok er fremstillet i stål med slip let belægning, som gør den nem at rengøre. kan anvendes på alle varmekilder også induktion.
Husk at hvis du anvender den på induktion skal der være madvarer i wokken, da der ellers er risiko for at skade belægningen.

Conzept wok 28 cm. Wok er ideel til hurtigstegning af grønsager, kan bruges på alle varmekilder, også induktion, en prisbillig serie, i flot design lavet i stål med non-stick belægning der gør at maden ikke brænder fast.

Le Creuset Støbejern Wok 36cm uden låg
Franske Le Creuset byder her på en smuk wok i støbejern i den klassiske røde farve.
Gryden er i Le Creuset's flotte og klassiske design og kvalitetsmæssigt klart i toppen.

Wok i carbon stål kan tåle meget høj varme, og er i følge kendere den eneste rigtige wok. Ideel til lynstegning og suppe.

OBH støbejernswok
Panderne er fremstillet i letvægtsstøbejern med emaljeret yderside.der er ikke brugt nogen kemisk belægning de er udelukkende forbehandlet med rapsolie. Panderne har varmebestandigt håndtag, og tåler at komme i ovn. Panderne tåler meget høj varme og er velegnet til flambering.

OBH Nordica Eco Kitchen Wok med kramisk belægning er super stærk.
Den keramiske belægning tåler ekstrem høj varme og er super slidstærk hvilket giver din OBH Nordica Eco Kitchen Wok en lang levetid. Med det varmeisolerede håndtag og den ridsefaste belægning er du klar til at lave mad på ethvert komfur. OBH Nordica Eco Kitchen Wok og pander er fri for kemikalier og er i super friske farver.
Det anbefales at bruge lidt fedtstof på OBH Nordica Eco Kitchen pander og wok

Scanpan Classic Wok 28cm
Alle Scanpans produkter tåler metalreskaber selvom de er belagt med nonstick belægning. Scanpan Classic serien er den oprindelige serie i flot og enkelt design og lang holdbarhed. Kan ikke anvendes til induktion

 Scanpan ctx wok 32 cm. Bliver produceret i Danmark, flot design i børstet stål med keramisk titanium belægning
Ctx serien tåler alle former for køkken redskaber, også metal og stål.
Panden kan gå i ovnen op til 260 grader.
Tåler maskinopvask men anbefales ikke.
100% fri for PFOA og PFOS

Scanpan IQ Wok 32 cm.
Den gode nonstickbelægning som tåler metalredskaber (også knive) er kendetegnet for Scanpans IQ serie, som også kan bruge på induktionskomfur. 
Serien er lavet i støbt 100% genbrugs aluminium og har en flot sort belægning. Desuden tåler både pander og gryder ovn op til 260C. Det anbefales at vaske pander og gryder op i hånden, da en opvaskemaskine ikke kan gøre det godt nok.

EVA-TRIO Multi Wok er det perfekte valg
Alle gryder og pander i EVA-TRIO Multi serien er bygget op på en støbt alu kerne med rustfrit stål yder- og inderside hvilket giver den perfekte varmefordeling - med garanti! Desuden er håndtagene lavet så de ikke bliver varme.
Vi må sige, at Eva's super opbygning er perfekt til wok, da den leder varmen op langs siden. 

EVA-TRIO Dura Line Wok 32cm er uundværlig i det moderne og sunde køkken
Gryder som er lavet i støbt aliminium bruger ikke kun bunden til at varme indholdet op, den bruger hele gryden. Det gør den mest effektive måde at fordele varmen på. EVA-TRIO Dura Line gryderne har gode brede greb som ikke bliver varme og en godt Slip-Let belægning.

Schou Slip-let Induktion Wok 30cm til de største behov, på den billigste måde
Den kraftige Wok på hele 30m fra Schou er lavet i støbt aluminium med en god slip-let belægning på. Både pander og gryder er rigtigt gode varer til prisen og er alle også til induktion.