WOK GRYDE TIL DE EKSOTISKE RETTER

På de travle dage, hvor madlavningen skal gå lidt stærkt, er hurtig wokmad det oplagte valg. At tilberede en wokret kræver nemlig ikke den store indsats i køkkenet, og dertil kan wokretter indeholde masser af lækre grøntsager, der giver hele familien mulighed for at tilberede sund og nem mad i fællesskab.

Wok gryden stammer fra asien, og er en stor stegepande med rundet bund til særligt lynstegning og -kogning af grøntsager og kød. Med sin krumme form er wokgryden både velegnet til madlavning over åben ild og hjemme på komfuret - også på induktion. Wok gryder er perfekte til alle de eksotiske retter. Hvad enten du vil tilberede en wokret med kylling, nudler og grøntsager eller en traditionel pad thai med nudler og tigerrejer, så kan du med garanti finde den helt rigtige wok gryde her på siden.  

Sorter faldende

Tabel Liste

32 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

32 vare(r)

ALTID ET GODT TILBUD PÅ DIN NYE WOK PANDE

Hos Grydeguru.dk har vi et væld af gode stegepander til ethvert behov, og vi har altid et godt tilbud på din nye wok. Sprøde grøntsager, friske krydderurter og en rygende varm wok er hovedingredienserne i det asiatiske køkken. Gå på opdagelse i vores store udvalg af wok gryder, og bliv inspireret til at prøve nye eksotiske, nemme og sunde retter i køkkenet.

 

VÆLG DEN RIGTIGE WOK TIL DIT BEHOV

Når du skal vælge en ny wok, er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner wokken skal have, så du ender med den helt rigtige wok til netop dine behov.

Funktion Wok er fremstillet i stål med slip let belægning, som gør den nem at rengøre. Wokgryden fra Funktion kan anvendes på alle varmekilder - også induktion. Hvis du anvender wokken på induktion, så skal du huske at der fra start skal være madvarer i, da der ellers er risiko for at skade belægningen.

 

Conzept Wok gryde er ideel til hurtigstegning af grønsager og kan ligeledes bruges på alle varmekilder. Conzept fremstiller wok pander i en prisbillig serie, der er udført i et flot og enkelt design. Wokserien er lavet i stål med non-stick belægning, der gør at maden ikke brænder fast.

Le Creuset støbejerns Wok er fremstillet i Le Creuset's flotte og klassiske design. Franske Le Creuset byder her på en smuk wok i støbejern i den klassiske røde farve, der kvalitetsmæssigt er helt i top.

Wok i carbon stål kan tåle meget høj varme, og er ifølge kendere den eneste rigtige wok. Ideel til lynstegning og suppe. Wokken kan ligeledes holde til køkkenredskaber i både stål og metal.

OBH støbejernswok gryde er fremstillet i letvægtsstøbejern med emaljeret yderside. Der er ikke brugt nogen kemisk belægning, og de er udelukkende forbehandlet med rapsolie. Wokpanderne har varmebestandigt håndtag, og tåler også at komme i ovnen. Wok panderne tåler meget høj varme og er især velegnet til flambering.

OBH Nordica Eco Kitchen Wok med keramisk belægning tåler ekstrem høj varme og er super slidstærk, hvilket giver din OBH Nordica Eco Kitchen Wok en lang levetid. Med det varmeisolerede håndtag og den ridsefaste belægning kan du lave mad på ethvert komfur. OBH Nordica Eco Kitchen Wok og pander er fri for kemikalier og er i super friske farver.

Scanpan Classic Wok gryde tåler metalredskaber selvom de er belagt med nonstick belægning. Scanpan Classic serien er den oprindelige serie i flot og enkelt design med lang holdbarhed. Wokken fra Scanpan kan dog ikke anvendes til induktion.

Scanpan CTX Wok bliver produceret i Danmark og er 100% fri for PFOA og PFOS. Wokken tåler alle former for køkken redskaber, også metal og stål. Wokken er udført i et flot design i børstet stål med keramisk titanium belægning, og kan gå i ovnen op til 260 grader. Wokken tåler maskinopvask, men anbefales ikke.

Scanpan IQ Wok er lavet i støbt 100% genbrugs aluminium og har en flot sort nonstick belægning, som tåler metalredskaber og knive, hvilket er kendetegnet for Scanpans IQ-serie, som også kan bruge på induktionskomfur. Desuden tåler både pander og gryder ovn i op til 260 grader. Det anbefales at vaske pander og gryder op i hånden, da en opvaskemaskine ikke kan gøre det godt nok.

EVA-TRIO Multi Wok er bygget op på en støbt alu kerne med rustfrit stål yder- og inderside, hvilket giver wooken fra EVA-TRIO den perfekte varmefordeling. Desuden er håndtagene lavet så de ikke bliver varme.

EVA-TRIO Dura Line Wok er uundværlig i det moderne og sunde køkken. Wokgryden er lavet i støbt aluminium og bruger ikke kun bunden til at varme indholdet op, men hele gryden. Dette er den mest effektive måde at fordele varmen på. EVA-TRIO Dura Line wokgryderne har gode brede greb, som ikke bliver varme samt en god slip-let belægning.

Schou Slip-let Induktion Wok gryde er lavet i støbt aluminium med en god slip-let belægning. Både pander og gryder fra Schou er rigtigt gode varer til prisen og er alle også til induktion.