ProfiResist

Profiresist serien byder på en non-stick pande og en rustfrit stål pande i en. Den har et flot design og har hele 5 års garanti. Panden giver dig den dejlige non-stick belægning som gør både madlavning og rengøring til en super god oplevelse. Panden byder på et ' net' oven på non-stick belægningen som fungerer som beskyttelse så din belægning holder længere,. Panden tåler højre temperaturer så du kan giver din bøf, kylling eller grøntsager en lækker stegeskorpe. Panderne er bygget op i 3 lag hvilket giver dig en jævn og god varmefordeling. Panden kan bruges på alle komfurtyper.
Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

ProfiResist

Profiresist stegepanden giver dig alle fordlene ved en rustfrit stål pande og en non-stick pande alt i en pande. Non-stick belægningen er beskyttet med er net af rustfrit stål som er hævet over belægningen. Belægningen giver deig mulighed for at stege het uden fedtstoffer men det anbefales at have en smule fedtstof. Panden tåler høj varme som sikre dig en perfekt stegt bøf. 

Med profiresist får du en stegepande af multilagsmateriale. Du får en non-stick belægning som er beskyttet af hævede rustfritstålstruktur. Serien kan gå på alle former for komfur inkl. induktion. Serien er dækket af WMF 5 års garanti så du er garanteret en fantastisk pande i mange år. Serien tåler ovn og er modstandsdygtig overfor varme helt op til 260 grader. 

Panden er lavet af rustfrit stål, eluminium og crom stål. 

Vi har grillpande og stege pande med 1 håndtag i 24 og 28 cm. og stegepande med 2 håndtag i 28 cm.