PermaDur

Panderne er en aluminiums pande med en lækker PermaDur non-stick belægning så du nemt kan forberede delikate fødevarer meget nemt. Selv helt uden fedtstof vil næsten intet sidde fast til din nye pande fra PermaDur WMF. Panderne har en robust, ridsefast, bestandig belægning så sikre dig mod syrer mm. Derudover er der også 2 års garanti på belægningen. Vi har et stort udvalg af både PermaDur Excellent og Premium. Vi har panderne fra 20cm til 32cm så der er til ethvert behov hvad enten til det er til dig som lige er flyttet hjemmefra eller til jer om skal holde den helt store familiefrokost.
Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Hvorfor PermaDur?

De yder 2 års garanti

Den virker til alle komfurtyper eksl. induktion

Den har ergonomisk håndtag med flamme bekyttelse

Smuk stålpande med PermaDur non-stick belægning som er super holdbar

 

PermaDur Excellent

Selv uden fedt sørger non-stick belægningen på PermaDur´s eXcellent panden for at maden ikke sætter sig fast på panden, også helt uden brug af fedtstof. Belægninge er robust og modstandsdygtig. Panden har 2 år garanti og det samme har belægningen. Panden kan fungerer på alle kogeplader inkl. induktion. Dene pande har også de ergonomiske håndtag med flammebeskyttelse som hele PermaDur serien er kendt for. 

PermaDur premium 

PermaDur Premium er lavet i støbt aluminium og er perfekt til f.eks. fisk og æg. Paden har en Non-stick belægning som er ridsesikker opg modstandsdygtig. Serein båder på hele 5 år ved køb af Premium. Grundet den lækre non-stick belægning behøves der kun en lille smule fedt, eller slet ingen fedt. Materialet aluminium sikre dig en god og jævn varmeledning. Stegepanden kan gå på alle kogeplader inkl. induktion. Panderne er lavet i Tyskland og de har ergonomiske håndtag med flammebeskyttelse.