Nordic Profi

Nordic Profi fra WMF har en højkvalitets non-stick belægning, der er nem at rengøre, og som tillader stegning med kun en anelse fedtstof. Serien har en WMF TransTherm®-bund sikrer en ensartet og hurtig varmefordeling og er velegnet til alle komfurtyper, også induktion. Stegepanden er meget holdbar og robust med WMF TransTherm®-bund. Serien er fremstillet af Cromargan rustfrit stål 18/10, stabil og hygiejnisk og velegnet til rengøring i opvaskemaskine. Udover alle disse detaljer har panderne stabile, ergonomiske håndtag. Serien Nordic Profi byder også på matchene gryder så m,an kan fuldende sit køkken med matchene gryder og pander.
Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

WMF 

uanset om du er amatør kok eller professionel kok er en WMF pande helt sikkert noget for dig. Det gør det nemt at lave spejlæg, panden gør det nemt at stege bacon og bøf. Kort sagt kan enhver WMF pande det hele!

Du kan fælge imellem højkvalitets rustfrit stål, aluminium eller flerlagsmateriale. Du kan øgså vælge imellem en vame bestandig keramisk belægning eller en holdbar PermaDur non-stick belægning. Alle panderne fra WMF byder på et ergonomisk håndtag som allesammen ligger godt i hånden. 

Så få mest muligt ud af din pande og køb WMF.