Comfort Ceradur pander

WMF Ceradur stegepande er fremstillet i 18/10 stål og har en bund med en unik varmefordeling. Den har en super keramisk slip-let belægning som er fri for PTFE og PFOA. Belægningen tåler op til +400 grader og håndtag kan tåle op til 180 grader så du kan uden problemer putte den i ovnen og tilberede din mad færdig der. Panderne kan bruges på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskineopvask. WMF Ceradur pander er blevet kåret som bedste pande i flere lande i BEDST I TEST. Panden er serdeles velegnet til stegning af bøffer.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Masser af gode tilbud på kvalitets pander fra WMF

Hos grydeguru.dj finder du altid en masse gode tilbud på pander fra WMF. Panderne fra WMF er fremstillet i Tyskland på deres egen fabrik som blev grundlagt i 1853 og er en af Europas største og førende producenter inden for kogegrej, bestik, vintilbehør og designprodukter. De har også mange datterselvskaber bla. Alfi.
Køber du en WMF pande er du sikker på at du får en meget høj kvalitets pande.

WMF Ceradur stegepande - Bedst i test

WMF Ceradur stegepande er fremstillet i Cromargan 18/10 stål og har en transtherm bund med en unik varmefordeling. Den har en super keramisk slip-let belægning som er fri for PTF E og PFO A. Belægningen tåler op til +400 grader og håndtag kan tåle op til 180 grader så du kan uden problemer putte den i ovnen og tilberede din mad færdig der.

Panderne kan bruges på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask, men vi anbefaler dog at man vasker den op i hånden. WMF Ceradur panden er blevet kåret som bedste pande i flere lande i BEDST I TEST 
Panden er serdeles velegnet til stegning af bøffer.