WMF Pander

En stegepande fra WMF gør madlavningen lidt nemmere. Hvad enten du skal lave en stegt bøf, en pandekage, en kogt fiske eller en æggekage så har den rigtige pande en stor indflydelse på oplevelsen af madlavning. WMF byder på højkvalitetpstegesander som er perfekte til en lang række opgaver i køkkenet i hverdagen. WMF byder på serie med forskellige design og med forskellige materialer. Det gør de for at imødekomme alle folk smage indenfor køkkengrej. De anvender altid materiale i højeste kvalitet til f.eks. den bedste stegning.Alle pandeserierne kan modstå høj varme, de er robuste og er altid nemme at rengøre. Kort sagt - WMF har noget for enhver smag.
Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Masser af gode tilbud på kvalitets pander fra WMF

Hos grydeguru.dj finder du altid en masse gode tilbud på pander fra WMF. Panderne fra WMF er fremstillet i Tyskland på deres egen fabrik som blev grundlagt i 1853 og er en af Europas største og førende producenter inden for kogegrej, bestik, vintilbehør og designprodukter. De har også mange datterselvskaber bla. Alfi.
Køber du en WMF pande er du sikker på at du får en meget høj kvalitets pande.


Vælg den rigtige pande fra WMF til dit behov

Vælg den rigtige pande til dit behov, der er nemlig forskel på om du skal stege en god kraftig bøf eller om du skal lave fisk.

WMF Ceradur stegepande er fremstillet i Cromargan 18/10 stål og har en transtherm bund med en unik varmefordeling. Den har en super keramisk slip-let belægning som er fri for PTF E og PFO A. Belægningen tåler op til +400 grader og håndtag kan tåle op til 180 grader så du kan uden problemer putte den i ovnen og tilberede din mad færdig der.
Panderne kan bruges på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask, men vi anbefaler dog at man vasker den op i hånden. WMF Ceradur panden er blevet kåret som bedste pande i flere lande i BEDST I TEST 
Panden er serdeles velegnet til stegning af bøffer.