Tefal eXperience Pander

Pander fra Tefal kaldet eXperience byder på en non-stick belægning og en heat control som betyder at panden aldrig bliver mere end 230 grader og derfor kan man ikke brænde belægningen af, med for høj varme. Så hvis de har ødelagt mange pander fordi du har fået skruet komfuret for højt op så køb din nye heat Control pande fra Tefal eXperience hos GrydeGuru.dk til en kanon pris og få en fantastisk pande - sluk med brændt mad og brændte pander.
Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

eXperience pander fra Tefal

eXperience by Tefal inviterer alle der sætter pris på de bedste køkkentøjsprodukter til at få en helt ny madlavningsoplevelse. Denne førsteklasses køkkentøjsserie sikrer perfekte resultater hver gang! Uanset om ingredienserne skal simre, sauteres, brunes eller jævnes er hvert produkt udstyret med den nyeste og mest innovative teknologi. En ren fryd i køkkenet!

Ekstraordinært køkkentøj giver ny madlavningsoplevelse

Mere end bare en køkkentøjsserie! eXperience by Tefal er en ny vision for madlavning, hvor hvert et redskab er specielt designet med dets brug i tankerne. Produkternes design er sammenhængende og flot, men hver har de sin helt egen belægning og teknologi!  For lettere at kende forskel på produkterne har de alle fået deres eget navn, der fortæller om, hvilket specielt øjeblik de er skabt til!   

Den ultimative køkkentøjsserie til madelskere

eXperience by Tefal vil overbevise alle, der er passioneret omkring madlavning og ser det som den bedste måde at glæde dem de har kær. Serien er til dem, der konstant er på udkig efter det perfekte udstyr til den fuldendte madlavning, så de kan servere fantastiske retter, der bringer lykke med hver en mundfuld.
Kompatibel til enhver varmekilde, også induktion. Denne serie er også udstyret med modstandsdygtige, nittede håndtag i rustfrit stål, som gør det muligt at anvende dem også i ovnen.
Meget attraktive med en mat sort overflade, som stolt kan tage plads på det fine bord og bidrage til den festlige stemning med familie eller venner! 

Følgende produkter findes i eXperience by tefal:
• Stegepande 24 / 26 / 28 / 30 cm: Aluminium / Ekstra modstandsdygtig non-stick belægning
• Wokpande 28 cm: Aluminium / Ekstra modstandsdygtig non-stick belægning
• Sauterpande 26 cm: Aluminium / Ekstra modstandsdygtig non-stick belægning
• Kasserolle 20 cm: Bi-ply rustfrit stål • Gryde 24 cm: Støbt aluminium & keramisk belægning
• 2 in 1 dampgryde 24 cm: Rustfrit stål