Tefal Talent Pro pander

Tefal talent pro pander har en thermo spot som indikerer hvornår det er optimalt at begynde at stege din mad. Med Thermo spottet opnår du den bedste smag, farve og konsistens i maden. Stege du en bøf inden panden er ordenlig varm risikerer du at koge din bøf i stedet for at stege den og så bliver den sej og mister alt saften. Når thermo spottet på din nye Tefal Talent Pro pande lyser rødt er panden varm og klar til f.eks. stegning af bøffer eller grøntsager. Serien har også en ekstra stærk titanium belægning som lever op til tre gange længere end normalt.
Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Godt tilbud på Tefal Talent pander

Tefal Talent er fremstillet i aluminium som giver en fantastisk varme fordeling, serien har ydermere den unikke thermo-spot som er en varmeindikator, som viser når panden har en perfekt stegetemperatur. En semi-professionel køkkentøjsserie, i super flot design og med høj holbarhed og ydeevne. Serien er ideel til madlavning hver dag. Teflon belægningen gør serien meget nem at rengøre da maden ikke brænder fast.

Telfal Talent  med thermo-spot

Tefal talent serien har tefals unikke thermo-spot, som  er en unik varmeindikator for Tefal, der viser når panden har perfekt stegetemperatur.
Thermo-spot er indbygget direkte i Tefal belægningen, og fortæller dig hvornår panden har den optimale temperatur. Før opvarmningen er thermo.spot mønstret helt tydeligt, og når panden har opnået den perfekte temperatur, forsvinder mønstret og thermo-spot bliver helt rødt. Når du har opdaget hemmeligheden ved perfekt madlavning med thermo-spot, vil du ikke ønske en anden pande, forvarmningen af panden er nemlig nøglen til perfekt madlavning, det svarer til at du forvarmer ovnen, og når du anvender den helt rigtige temperatur bevar du smagen i madvarene.