TEFAL – HVERDAGSMAD MED JAMIE OLIVER PANDER

Kombinationen af Tefals ekspertise og den folkekære kok, Jamie Olivers talent for madlavning har vist sig at være en stor succes. Samarbejdet har udmøntet sig i flere solide køkkenserier og redskaber i kvalitetsmaterialer såsom støbt aluminium, anodizeret aluminium og rustfrit stål til den daglige madlavning i alle køkkener.

De holdbare pander fra Tefal og Jamie Oliver er egnet til den enkle og smagsrige madlavning, og er et udmærket valg til hverdagsbrug såvel til kokkekunster i hjemmet. Jamie Oliver pander fra Tefal kan anvendes på alle varmekilder, og giver en fremragende madoplevelse med overlegen varmefordeling, slip-let belægning og praktiske termospots, der fortæller dig den korrekte stegetemperatur.

Hos Grydeguru.dk har vi altid en masse gode tilbud på de forskellige køkkentøjsserier fra Tefal og Jamie Oliver, hvor du er garanteret høj kvalitet til en aldeles god pris. Gå på opdagelse i vores brede udvalg. Uanset, hvad der er på menuen, så kan du helt sikkert finde din nye pande her på siden.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 77

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 77

Side:
  1. 1
  2. 2

Vælg den helt rigtige Tefal serie til dit behov

I sortimentet finder du både solide bradepander og stegepander, grillpander til saftige bøffer, wokpander med termospot, pandekagepander til de perfekte runde pandekager og sauterpander med mange anvendelsesmuligheder. Alle pander fra Tefal og Jamie Oliver er udført i flotte og tidssløse designs, der passer til enhver køkkenstil.

Vi syntes at det er vigtigt at du får det helt rigtige produkt til dit behov, derfor har vi en beskrivelse af de serier vi fører her.


Tefal Talent panderEr fremstillet i aluminium som giver en fantastisk varme fordeling, serien har ydermere den unikke thermo-spot som er en varmeindikator, som viser når panden har en perfekt stegetemperatur. En semi-professionel køkkentøjsserie, i super flot design og med høj holbarhed og ydeevne. Serien er ideel til madlavning hver dag. Teflon belægningen gør serien meget nem at rengøre da maden ikke brænder fast.


Jamie Oliver professional stål pander: Er fremstillet i rustfrit stål med teflon ultimium belægning, som har en høj slipevne, og tåler de fleste redskaber, dog ikke skarpe genstande og stål piskeris. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Jamie Oliver professional stål serie er nem at rengøre da teflon belægningen gør at maden ikke brænder fast. Super flot design i rustfrit stål på ydersiden og teflon belægning på indersiden. Serien er inspireret af Kokken Jamie Oliver.


Jamie Oliver professional nonstick pander: Er fremstillet med en  aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den  den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver.


Jamie Oliver professional serien Cast alu pander: Er fremstillet med en aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den  den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver. Serien har mange lækre deltaljer, så som hældetud på pander og kasserolle. Panderne har et ekstra Top-Coat lag på alle panderne.

 

Jamie Oliver på tilbud

Vi har altid en masse gode tilbud på de forskellige serier fra Jamie Oliver, Find din gryde på tilbud her på siden.
Jamie Oliver serierne er inspireret af Super kokken Jamie Oliver, og er nogle super gode produkter.