Tefal / Jamie Oliver pander

Vi har altid en masse gode tilbud på forskellige serier fra Tefal bla. Jamie Oliver`s forskellige serier og Talent.

I 1954 skabte den franske ingeniør Marc Grêgoire en proces til at binde teflon til aluminium og dermed skaber verdens første slip-let pande. I 1956 skabes virksomheden Tefal og i slutningen af året producerer Tefal 100 pander om dagen. I 1961 viser en berømt kvinde - Jackie Kennedy - sig med en Tafal pande, og blot 10 dage efter er efterspørgslen steget enormt, 1 million om måneden. og siden er det bare gået derud af. Tefal har lavet flere serier i inspireret af Jamie Oliver.

Med panderne fra Tefal er du garanteret høj kvalitet til en aldeles god pris.

Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

Vælg den helt rigtige Tefal serie til dit behov

Vi syntes at det er vigtigt at du får det helt rigtige produkt til dit behov, derfor har vi en beskrivelse af de serier vi fører her.

Tefal Talent panderEr fremstillet i aluminium som giver en fantastisk varme fordeling, serien har ydermere den unikke thermo-spot som er en varmeindikator, som viser når panden har en perfekt stegetemperatur. En semi-professionel køkkentøjsserie, i super flot design og med høj holbarhed og ydeevne. Serien er ideel til madlavning hver dag. Teflon belægningen gør serien meget nem at rengøre da maden ikke brænder fast.

Jamie Oliver professional stål pander: Er fremstillet i rustfrit stål med teflon ultimium belægning, som har en høj slipevne, og tåler de fleste redskaber, dog ikke skarpe genstande og stål piskeris. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Jamie Oliver professional stål serie er nem at rengøre da teflon belægningen gør at maden ikke brænder fast. Super flot design i rustfrit stål på ydersiden og teflon belægning på indersiden. Serien er inspireret af Kokken Jamie Oliver.

Jamie Oliver professional nonstick pander: Er fremstillet med en  aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den  den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver.

Jamie Oliver professional serien Cast alu pander: Er fremstillet med en aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den  den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver. Serien har mange lækre deltaljer, så som hældetud på pander og kasserolle. Panderne har et ekstra Top-Coat lag på alle panderne

Jamie Oliver på tilbud

Vi har altid en masse gode tilbud på de forskellige serier fra Jamie Oliver, Find din gryde på tilbud her på siden.
Jamie Oliver serierne er inspireret af Super kokken Jamie Oliver, og er nogle super gode produkter.