Staub

Staub stegepander sikrer dig perfekt stegning. Den perfekte stegning opstår takker være en kombination af moderne teknologier og traditionelle former. Disse faktorer giver en fantastisk varmefordeling og lader dig spare energi samtidig med af du opnår en optimal madlavnings niveau. Stegepander fra Staub er lavet af støbejern som resultere i en ensartet varme over hele panden og også helt op til kanten. Derudover kan alle bruge panderne, de kan nemlig gå på alle komfurtyper inkl. induktion. Pander uden træhåndtag tåler også ovn.
Producent/Leverandør
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Kvalitet og detaljer

Staub pander er støbejern med en sort emalje indvendigt som fremhæver madens naturlige smag helt uden at panden misfarves. Emaljen på panderne er robust, ridsefast, slidestærk og hurtig og nem at rengøre. 

Støbejern holder fantastisk på varmen hvilket betyder at når du serverer din mad i panden på bordet så holder maden sig dejlig varm og velsmagende i lang tid. 

Støbejern holder også godt på kulde så kolde restter kan også serveres på en pande som f.eks. har været i fryser eller køleskab forinden.