Scanpan IQ pander

Scanpan IQ pander er en gennemtænkt og gennemtestet serie. Serien består både af pander og gryder og derfor kan du få et fuldendt look i dit køkken. Serien er udviklet til at gøre din hverdag nemmere for dig og er din garanti for suverænt resultat. IQ serien kan gå på alle komfurtyper inklusiv induktion og induktions bunden sørger for optimal varmefordeling og sikrer perfekt tilberedning på rekordtid. Panderne leverer til hver en tid og er gennemtestet ned til mindste detalje. Serien er produceret i Danmark og vejer ikke særlig meget hvilket gør den nem at håndterer. Ydermere er serien ovnfast helt op til 260 grader som giver den et væld af anvendelsesmuligheder.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Altid et godt tilbud på Scanpan IQ pander

Vi har altid et stort udvalg af Scanpan IQ pander og er der en model du står og mangler, så skriv til os, vi vil gøre alt for at skaffe produktet til dig.
Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland. Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander, fremstillet i aluminium med patenteret keramisk titaniumbelægning hvilke gør produkterne meget slidstærke.

Scanpan IQ pander

Scanpan IQ er en helt suveræn serie af gryder og pander. Alle gryder og pander er fremstillet i støbt aluminium og er belagt med keramisk titanium med non-stick belægning. Det gør, at både gryder og pander tåler alle slags køkkenredskaber, inkl. metal. Serien både benyttes på induktion og er ovnfast til 260°C. Scanpan IQ Panderne har ergonomisk greb, som gør den behalig at holde på.

Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug: Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel, det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.