Scanpan Impact pander

Med Impact pander fra Scapan får du pander i et smukt look i ren stål som er en fryd for øjet. Takket være Scanpan er det nu muligt med impact serien at få den luksus at tilberede mad i smukt køkkengrej. Efter mange års erfaring har man Scanpan designet Impact serien som bygger på Scapnas kernegenskaber som er høj kvalitet, funktionelt design og maksimal ydeevne. Serien er i rustfritstål med et to tonet finish. Serien virker på alle komfurtyper inkl. induktion og tåler ovn helt op til 260 grader som giver et væld af anvendelsesmuligheder.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Altid et godt tilbud på Scanpan Impact pander

Vi har et stort udvalg på pander fra Scanpan impact, og til gode tilbuds priser. Har vi ikke lige den model eller størrelse du søger, så skriv til os og vil vil gøre alt for at skaffe den til dig. Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland. Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander.

Scanpan impact pander

 Grebene på Scanpan Impact er fremstillet af støbt rustfrit stål og er fastgjort med indvendige rustfri stålnitter. Grebene er konstrueret til at holde sig kølige i længere tid. Kanten på Impact produkter er designet så genialt, at du kan hælde fra enhver vinkel uden at dryppe, og de indvendige målangivelser på gryderne gør det hurtigere at afmåle mængder.  Lågene af hærdet glas gør madlavning mere praktisk, da du kan se maden, mens den tilberedes, uden at løfte låget. Impact serien er fremstillet i rustfrit stål uden belægning, og kan anvendes på alle komfur typer også induktion og er ovnfast til 260°C.

Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug: Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel, det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.