Scanpan CTX pander

Med en CTX pande får du ultimativt dansk køkkenudstyr. Materialerne brugt til at lave denne fantastiske pande er stærke og ikke mindst kraftfulde. Designet er dansk og håndlavet og når du køber CTX køber du eksklusivitet. Serien er både til en daglig glæde for øjet og ikke mindst for brugen af en kvalitetsbevidst køkkenentusiast. Serien er komprimiløst køkkengrej i verdensklasse og har en non-stick belægning som er robust og unik udover det sædvanelige. Belægningen tåler endda metal og stål, plast og træ redskaber som også er en unik ting ved non-stick belægninger. Serien virker på alle komfurtyper inkl. induktion.
Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Altid et godt tilbud på Scanpan CTX pander

Vi har et stort udvalg i Scanpan CTX pander, og altid et godt tilbud på dem. Er der en model eller størrelse du står og mangler så skriv til os, og vi vil gøre alt for at skaffe den til dig. Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland.
Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander, fremstillet i aluminium med patenteret keramisk titaniumbelægning hvilke gør produkterne meget slidstærke.


Scanpan CTX pander

Scanpan CTX er en suveræn god serie, den er fremstillet i èt stykke Dvs. der er ikke pålimet en bund efter støbningen,og det giver en fantastisk varemfordeling i bund og siderne. Håndtagene er fastgjort med nitter og støbt i rustfrit stål - derved forbliver de kolde. Serien er udstyret med en keramisk titanium non- stick belægning, der tåler alle former for køkkenredskaber. Serien kan anvendes på alle komfur typer også induktion, og kan anvendes i ovn op til 260°C.


Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug: Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel, det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.