+45 53534477

Menu

Search

Classic

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Altid et godt tilbud på Scanpan Classic pander

Vi har altid et stort udvalg af Scanpan Classic pander på lager, til gode tilbudspriser, og er der en model du mangler så skriv til os og vi vil gøre alt for at skaffe den til dig.
Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland.
Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander, fremstillet i aluminium med patenteret keramisk titaniumbelægning hvilke gør produkterne meget slidstærke.

Scanpan Classic pander

Scanpan Classic har en specialdesignede 6mm tyk bund, som sikrer en jævn varmefordeling og giver en fantastisk koge og stegeegenskab, samtidig med den unikke non-stick belægning gør serien madlavning og ikke mindst rengøring en sand fornøjelse. Classic stegepander har en keramisk titanium belægning. Det betyder at du kan stege uden brug af fedtstof. Pandens håndtag er sat på med et patenteret låsesystem der hverken benytter skruer eller nitter. Det sikrer at håndtaget ikke bliver løst med tiden. Ydermere kan hele serien klare ovnvarme helt op til 260°C.
Classic er professionelt grej, der er produceret med højeste teknologi og dansk design. 
Scanpan Classic kan ikke anvendes på induktions komfur.

Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug: Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel, det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.